Θεραπευτικό εμβόλιο κατά του COVID-19 (του συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Ευθυμιάδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στα ερευνητικά κέντρα εργαστηρίων των κρατών πειραματίζονται να βρουν ένα καινούργιο θεραπευτικό εμβόλιο κατά του ιού. Δυστυχώς προστέθηκε στη λίστα ακόμη ένας καινούργιος  μόνιμος ιός, ο COVID-19.

(Η θεωρητική ανάλυση στηρίζεται στην ουσία των γεγονότων).

Τι ακριβώς μπορεί να έχει συμβεί; Υπάρχουν πολλές εικασίες και φημολογίες για τον ιό, για το πως δημιουργήθηκε, αλλά την πραγματικότητα ως συνήθως  την έχουν θαμμένη στα απόρρητα. 

Ξεκίνησαν με την δικαιολογία σε εμάς τους ανθρώπους ότι η εμφάνιση του ιού έγινε μέσω μιας νυχτερίδας, αιτία που στην πορεία της εξέλιξης των γεγονότων αποδεικνύεται επιστημονικά απίθανη.

Αυτή η καταστροφική πανδημία του ιού εάν δημιουργήθηκε πειραματικά, ενδέχεται να έχει τα χαρακτηριστικά ενός μίκρο-νάνο ρευστού τσιπ (κλωνοποιημένης) αντιγραφής ασθένειας βακτηρίου σε συνδυασμό με τοξικά αέρια και μεταδίδεται μέσω των αιωρουμένων σωματιδίων στον ατμοσφαιρικό αέρα.

Αυτός ο επίκαιρος στόχος μιας ανακάλυψης ενός θεραπευτικού εμβολίου “μίκρο-νάνο τεχνολογικός θεραπευτικός ιός” είναι…  Παρά την θέλησή μου αναγκάζομαι να γίνω λίγο ποιό (καυστικός) ουσιαστικός.

Με τη συνεχή κάλυψη και παραπληροφόρηση που γίνεται αρχίζουν οι άνθρωποι να γίνονται σιγά-σιγά πιο δύσπιστοι και να αμφιβάλουν για πολλά πράγματα. Όλοι μας στο πλανήτη Γη έχουμε εισπνεύσει αυτήν την νάνο ασθένεια του ιού,  είναι μια πραγματικότητα.

Σε κάποιους όμως εκδηλώνεται ο ιός και σε κάποιους (ασυμπτωματικούς) όχι, τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει εδώ, αυτό είναι και το ζητούμενο.

Η θερμομέτρηση που γίνεται τι νόημα έχει, σε βεβαιώνει ότι τα οργανικά σου κύτταρα δεν μολύνθηκαν από τον ιό; Ή απλώς σε βεβαιώνει ότι έχεις ή δεν έχεις πυρετό (θετικός-αρνητικός). Στην περίπτωση που η θερμομέτρηση γίνεται σε έναν ασυμπτωματικό που έχει τον ιό και δεν φέρει πυρετό τότε..; Χμμ…

Θεραπευτικό εμβόλιο

Η εύρεση ενός θεραπευτικού φυσικού εμβολίου δεν είναι παρά ένα παρόμοιο αντίγραφο του ίδιου ιού που θα τον (εξοντώσει) δεν θα τον αφήνει να (πολλαπλασιαστεί). Η ανάλυση και η ανακάλυψη στο εργαστήριο θα δώσει την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά του ιού.

Τότε θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα των εφαρμογών. Όμως το πρόβλημα είναι ότι ο COVID-19 έχει την δυνατότητα  να μεταλλάσσεται συνέχεια σε σχέση με το ανθρώπινο κυτταρικό DNA, εφόσον κάποιος νοσήσει. Εννοείτε ότι κάθε θετικός άνθρωπος θα έπρεπε να έχει και το δικό του αποκλειστικό θεραπευτικό εμβόλιο, (φύση αδύνατον).

Το προσεγγιστικό εμβόλιο σίγουρα  θα έχει και το θετικό στοιχείο του. Ο επίκεντρος στόχος του θεραπευτικού εμβολίου κατά του COVID-19 είναι να πολλαπλασιάσει τα συγκεκριμένα αντισώματα των γενετικών κυττάρων του οργανισμού που αποτελούνται από νουκλεΪκό οξύ, θα εξουδετερώσουν το μολυσμένο παράσιτο, ξενιστή ιό, με απλά λόγια.

Το συγκεκριμένο θεραπευτικό εμβόλιο που περιμένουμε τι ρόλο και στόχο έχει;

Πρόκειται για ένα ουσιαστικό εμβόλιο ή για ένα πειραματικό εμβόλιο;

Γιατί επιμένουν με μανία να το κάνουμε; Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης πρόσφατα στην συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ότι θα είναι ο πρώτος που θα κάνει το εμβόλιο! Η δήλωση αυτή δεν λέγεται ήταν μεγάλο λάθος του προς τον Ελληνικό λαό. Μας χαρακτήρισε εμάς τους Έλληνες λίγο-πολύ δειλούς, απαράδεκτο. Η αμφισβήτηση δεν είναι δειλία Κύριοι.

Η προσέγγιση της ανακάλυψης  για ένα θεραπευτικό εμβόλιο κατά του COVID,  πρέπει να στηρίζεται (βασικά τουλάχιστον) στην ομάδα αίματος κάθε ανθρώπου, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που θα έχουν νοσήσει από τον ιό, πρέπει να παίρνουν και το αντίστοιχο  θεραπευτικό εμβόλιο.

Μαθηματικές εφαρμογές

Η διαδικασία της δημιουργίας του πρότυπου απαιτεί μεγάλη εμπειρία. Όταν δημιουργηθεί το πρότυπο (μοντέλο), τότε αυτό βασίζεται σε μια μαθηματική διαφορική εξίσωση. Η λύση της διαφορικής εξίσωσης είναι το ζητούμενο σήμερα, που η εφαρμογή του θα δώσει την διάγνωση και  θεραπεία του ιού.

Για να μην έχουμε προσεγγιστικές θεραπείες (μοντέλα) σήμερα, υπάρχει η νέα γνώση  των μαθηματικών. Η νέα γνώση των μαθηματικών σημαίνει επίλυση των προβλημάτων σε όλους τους χώρους, όπως στην υγεία, τεχνολογία, φυσική και πολλά άλλα. Μια καινοτομία επάνω στις άλυτες διαφορικές εξισώσεις ν-μεταβλητών σε ν-διάστατους χώρους είναι σήμερα το ζητούμενο.  Έγινε αυτή η μεγάλη ανακάλυψη;..!

Συγγραφέας – ερευνητής  Ιωάννης Ευθυμιάδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.