Θεόδωρος Καράογλου: “Στα δύσκολα οι Έλληνες γινόμαστε καλύτεροι”

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρου Καράογλου, για τα πρώτα βήματα στη νέα κανονικότητα:

“Μετά από έξι πρωτόγνωρες εβδομάδες, σήμερα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τη νέα κανονικότητα. Συναντιόμαστε ξανά, τηρώντας ευλαβικά και αποφασιστικά τους κανόνες ατομικής προστασίας, υγιεινής και ευθύνης.

Ευχαριστώ τους Βορειοελλαδίτες που επί 42 ημέρες σεβάστηκαν και ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων τις δύσκολες ώρες της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Η πανδημία μας στέρησε προσωρινά τις ελεύθερες μετακινήσεις, όμως υπενθύμισε σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα ότι ως Έθνος στα δύσκολα γινόμαστε καλύτεροι.

Αποδείξαμε πρώτα στους εαυτούς μας και κατόπιν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι η Ελλάδα, η πατρίδα μας, δεν είναι ανοχύρωτη υγειονομικά και εμείς δεν είμαστε ένας απείθαρχος λαός. Αντίθετα, με αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, μετατρέψαμε σε δημιουργικότητα τον αυτοαποκλεισμό. Γίναμε φορείς υπευθυνότητας και όχι εξάπλωσης του ιού. 

Από τις 06.00 σήμερα το πρωί επιστρέφουμε πιο δυνατοί, με προσοχή και  υπευθυνότητα. Βγαίνουμε από το σπίτι, όμως μένουμε ασφαλείς γιατί η επιστροφή δεν πρέπει να οδηγήσει σε υποτροπή.

Πλένουμε χέρια, κρατάμε αποστάσεις, φοράμε μάσκα όπου είναι απαραίτητο και όπου συνίσταται.

Οι ελπίδες για καλύτερες ημέρες δεν πρέπει να διαψευστούν. Ο ιός είναι εδώ και παραμονεύει, γι’ αυτό συνεχίζουμε με την ίδια ένταση την συντεταγμένη προσπάθεια να εμποδίσουμε τη μετάδοσή του ώστε να μη χρειαστεί να λάβουμε ξανά δυσάρεστες μα αναγκαίες αποφάσεις. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε. Είναι η ώρα της κοινωνικής ευθύνης”.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *