Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας: Κανονικά λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια στον Νομό Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Κανονικά λειτουργούν τα ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια στο νομό μας μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες που εξυπηρετούσαν τα επείγοντα περιστατικά.

Πλέον οι ιδιώτες ιατροί εξυπηρετούν κανονικά τους ασθενείς κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με συνθήκες απόλυτης ασφάλειας βάση των προδιαγραφών που έχουν δοθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. Υπενθυμίζουμε ότι τα τακτικά ιατρεία του δημοσίου συστήματος υγείας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία τους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ή με τον αρμόδιο Δημόσιο τομέα υγείας.

Με βάση τις οδηγίες που έχει δώσει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, οι ασθενείς θα πρέπει να προσέρχονται στα ιδιωτικά ιατρεία φορώντας μάσκα, ιδιαίτερα εφόσον φέρουν συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού (βήχα, πυρετό, πονόλαιμο κλπ). Οι ασθενείς που θα προσέρχονται στα ιατρεία δεν θα πρέπει να έχουν συνοδό, παρά μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο και στην περίπτωση αυτή μόνο ένας συνοδός, ενώ για τα παιδιά επίσης μόνο ένας γονέας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας υπενθυμίζει ότι οι ασθενείς και κυρίως οι χρονίως πάσχοντες, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε έλεγχο της κατάστασης της υγείας τους μετά και την πολυήμερη “καραντίνα” διότι μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους ιατρικούς δείκτες.

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ Ω.Ρ.Λ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 954 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.