Ιωάννης Μασούτης: “Θα είμαστε δίπλα στο Επιμελητήριο Φλώρινας σε ό,τι κι αν χρειαστεί” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την πρόθεσή του να στηρίξει το Επιμελητήριο Φλώρινας σε ό,τι κι αν χρειαστεί εξέφρασε ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννης Μασούτης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από κοινού με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Σάββα Σαπαλίδη, την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Ο κ. Μασούτης ανέφερε ότι αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να παραβρεθεί στα εγκαίνια της νέας πολυμορφικής αίθουσας του Επιμελητηρίου Φλ΄ώρινας, τονίζοντας ότι είναι το πρώτο Επιμελητήριο που επισκέπτεται από τη μέρα της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως προέδρου της Κεντρικής Ένωσης.

Από την πλευρά του ο κ. Σαπαλίδης, αφού καλωσόρισε τον κ. Μασούτη, αναφέρθηκε συνοπτικά στα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο Φλώρινας καθώς και τις διαχρονικά πολύ καλές σχέσεις με τους προέδρους της Ένωσης και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια, τονίζοντας παράλληλα ότι “η επιμελητηριακή κοινότητα είναι αυτή που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, να δυναμώσει το επιχειρείν και να αυξήσει το ΑΕΠ”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *