Κάμπινγκ «Αρμενιστής» στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής (του Σταμάτη Γαργαλιάνου, συνεργάτη μας και λάτρη των κάμπινγκ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το άρθρο αυτό μοιάζει να είναι διαφημιστικό, όμως απλά θέλει να παρουσιάσει μια πανέμορφη γωνιά της γης που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος, ειδικά αν αγαπά τη φύση. Με τις γραμμές που ακολουθούν θέλουμε να υπογραμμίσουμε τις αξίες ενός διεθνούς χώρου στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής. Η ύπαρξή του τιμάει την χώρα μας. Από πού να πρωταρχίσουμε;

Όλα ξεκινούν από την Διοίκηση και τους χώρους υποδοχής. ΄Ολοι τους ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμη και οι απλοί υπάλληλοι καθαριότητας. Υποδέχονται ΄Ελληνες και ξένους, ειδικά από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Σερβία, η Γερμανία. Το καταλαβαίνεις από τις πινακίδες των αυτοκινήτων και τροχόσπιτων που είναι παρκαρισμένα στο μεγάλο πάρκινγκ εκτός του κάμπινγκ.

΄Ενας γραφικός άνετος κινηματογράφος προσφέρει 2 φορές την εβδομάδα ταινίες ποιότητας, δωρεάν, σε μεγάλους και μικρούς κατασκηνωτές

Βρίσκουμε στο κέντρο του κάμπινγκ ένα φθηνό σούπερ μάρκετ με μεγάλη ποικιλία αγαθών

Υπάρχει ένα πολύ καλό, ευρύχωρο εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία φαγητών, κρασιών και εδεσμάτων. Δίπλα υπάρχει ένα μπαρ – καφετέρια και απέναντι ακριβώς ένα άλλο.

Μας εντυπωσίασε το δυνατό και δωρεάν Wi-Fi, με σήμα που δεν βρίσκεις σε άλλα κάμπινγκ.

Οι χώροι είναι τετραγωνισμένοι και αριθμημένοι, ενώ αλλού αυτό είναι πολυτέλεια. Διατίθενται τροχοβίλες μικρές και μεγάλες, με υπέροχες αυλές και πολλά φυτά και δένδρα γύρω τους. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα, με κουζίνες, ψυγεία, τηλεοράσεις, ιδιωτικό μπάνιο και άλλες ανέσεις.

Οι τουαλέτες είναι πεντακάθαρες και ευρύχωρες.

Στα μεγάλα ατού : Ένα ποτάμι διασχίζει όλο το κάμπινγκ, στεγνό μεν αλλά πολύ γραφικό. Τρεις ξύλινες γέφυρες κοσμούν τον χώρο και βοηθούν τους κατασκηνωτές να περνούν εύκολα τις δυο πλευρές του.

Εδώ βρίσκουμε ένα ήρεμο κολπίσκο με μια πολύ καθαρή θάλασσα, με πολύ ήσυχα νερά εξαιρετική θέα τόσο προς το ΄Αγιον ΄Ορος, όσο και προς το εσωτερικό του ποδιού. Όταν κάνεις το μπάνιο σου, απέναντι βλέπεις το μεγαλύτερο τμήμα της χερσονήσου του ΄Αθω (με ειδικά κυάλια βλέπεις καθαρά τουλάχιστον 5 Μονές), ενώ ταυτόχρονα το τοπίο ομορφαίνει ακόμη περισσότερο με τα πλοία και τις βάρκες που περνούν αδιάκοπα στα 100 μέτρα από τη ακτή.

Ο Αρμενιστής λειτουργεί από Μάιο έως τέλη Σεπτέμβρη, πάντα γεμάτος με κόσμο.

Αξίζει τον κόπο να πάει κανείς και να μείνει όσο μπορέσει, διότι η διαμονή θα αποτελέσει γι’αυτόν την καλύτερη ανάμνηση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που ακολουθεί…

Σταμάτης Γαργαλιάνος (β)
Σταμάτης Γαργαλιάνος (Ειδικός συνεργάτης Εφημερίδας ΗΧΩ Φλώρινας)

Σταμάτης Γαργαλιάνος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.