Κάτι τρέχει με το πόσιμο νερό στην Τ.Κ. Άνω Κλεινών

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Θέλω να επισημάνω δύο προβλήματα σχετικά με το πόσιμο νερό του χωριού μας.

Το πρώτο έχει να κάνει με την έλλειψη νερού αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να έχουμε διακοπή του για κάποιες ώρες, πράγμα αδιανόητο για αυτήν την εποχή.

Το δεύτερο  πρόβλημα έχει να κάνει με την καθαρότητά του, αυτό το θέμα φυσικά δεν είναι σημερινό και έχει γίνει πλέον χρόνιο. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, ώστε να έχουμε λύση αυτού του προβλήματος.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που παραθέτω, αυτή η ‘λάσπη’ μαζεύεται στο βαμβάκι, που βάζουμε ως φίλτρο στη βρύση του σπιτιού μας και το οποίο αλλάζουμε κάθε δύο ημέρες. Το πρόβλημα είναι εντονότερο τώρα, που εξαιτίας της έλλειψης νερού γίνεται διακοπή του πόσιμου νερού στο υδραγωγείο μας, αλλά και τις ημέρες έντονης βροχόπτωσης.

βρωμιά

Σίγουρα από πλευράς υγιεινής, δεν πρέπει να ‘ναι ό,τι καλύτερο για ένα πόσιμο νερό, πέρα από οποιαδήποτε άλλα προβλήματα ή ακατάλληλα στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν.

Για το θέμα αυτό φυσικά είναι υπεύθυνη η Δ.Ε.Υ.Α.Φ και πιστεύω όλο αυτό το διάστημα να γίνονται οι κατάλληλες χημικές αναλύσεις, που αφορούν στην καταλληλότητα του πόσιμου νερού του χωριού μας.

Εύχομαι και ελπίζω η νέα Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΦ και τον  νέο Πρόεδρο του χωριού μας, ο οποίος μπορώ να πω δείχνει ιδιαίτερα θετικά βήματα και βλέπω να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της κοινότητάς μας, να προχωρήσουν άμεσα στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, για το καλό όλων των κατοίκων του Δ.Δ. Άνω Κλεινών.

Με εκτίμηση

Νάσος Στ. Παπαδάκης

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.