Καινοτόμες μέθοδοι στον αγροτικό τομέα – Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον δεύτερο κύκλο του εξ’ αποστάσεως προγράμματος κατάρτισης στη θεματική ενότητα «Καινοτόμες Μέθοδοι στον Αγροτικό Τομέα», από το πιστοποιημένο με ISO 21001 Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 70 ωρών, σχεδιάστηκε για την ενίσχυση των δεξιοτήτων εργαζομένων ή ανέργων, αποφοίτων των ακόλουθων ενδεικτικών κατευθύνσεων: Γεωπονίας (Γεωπονία, Φυτική και Ζωική παραγωγή), Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Αυτοματισμών.

Ταυτόχρονα, οι επιμορφούμενοι θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει αγρότες, απόφοιτοι δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών τους επιχειρήσεων και για την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων στην αγροτική παραγωγή.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022. Έναρξη 1/3/2022.

Διατίθενται πλήθος εκπτωτικών πολιτικών, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν από τους αιτούντες για την παρακολούθηση του προγράμματος.

Τα διαδικτυακά μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα, καθώς και η υποβολή αιτήσεων παρακολούθησης του προγράμματος, φαίνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος:

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να αναζητηθούν από τη Γραμματεία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kedivim@uowm.gr  ή στο τηλέφωνο 6977 797443 (9:00-12:00 μ.μ.).

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.