Καλοκαιρινά (του Θανάση Γερμανίδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ποιά είναι τα κακά του ελληνικού καλοκαιριού; Πολλές πυρκαγιές, ισχυροί άνεμοι (κυρίως στο Αιγαίο) – Πλημμύρες μετά από ισχυρές βροχοπτώσεις – Πνιγμοί στη θάλασσες… Τι φταίει για όλα αυτά; Η μεσογειακή θέση της Ελλάδας (υψηλές θερμοκρασίες), το φυσικό της ανάγλυφο (βουνά-κοιλάδεςακτογραμμές κλπ.)

Όσον αφορά τους πνιγμούς φταίει ότι οι λουόμενοι δεν ακολουθούν βασικούς κανόνες προστασίας (δεν κολυμπάμε μετά το φαγητό, δεν κολυμπάμε στα βαθιά αν πάσχουμε από καρδιοπάθειες ή αν είμαστε μεγάλης ηλικίας, δεν κολυμπάμε γενικά στα βαθιά, δεν είμαστε στο νερό όταν κάνει πολύ ζέστη κλπ.)

Για τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι κατηγορήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά η κα. Δούρου και ο κ. Τσίπρας. Οι φετινές πυρκαγιές είναι μέχρι σήμερα πολλές, ευτυχώς όχι μεγάλης έντασης. Μακάρι να μην υπάρξουν θύματα. Στο Μάτι επικράτησαν πρωτοφανείς συνθήκες ανεμοθύελλας.

Τα παράνομα εξοχικά χτίστηκαν επι κυβερνήσεων δεξιάς παράταξης από την εποχή της ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή μέχρι τη Ν.Δ. αλλά και επί ΠΑΣΟΚ. Για λόγους ψηφοθηρικούς όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Δρόμοι στενοί, φραγμένες προσβάσεις προς τη θάλασσα κ.α. Για όλα αυτά έφταιξε η κα. Δούρου και ο κ. Τσίπρας;

Εξάλλου “οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι διεστραμμένοι”… Αυτά δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις Γεωργιάδης στις 8 Αυγούστου 2019 το πρωί. Πρώτη φορά από πολιτικό και μάλιστα υπουργό άκουσα τόσο ακραίο χαρακτηρισμό.

Θα μπορούσε να πει: “Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι ανίκανοι…” Διεστραμμένος είναι κάποιος που αποκλίνει από ότι είναι ορθό, ηθικό, φυσιολογικό κυρίως ο σεξουαλικά ανώμαλος. Άξιος ο μισθός σου υπουργέ. Στη Βουλή λειτουργεί επιτροπή δεοντολογίας και επιλαμβάνεται περιπτώσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς βουλευτών. Δεν περιμένω τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κεράσω τον υπουργό ένα “διεστραμμένο” κρασί Αμυνταίου.

Θανάσης Γερμανίδης

Θανάσης Γερμανίδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 954 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.