Καρδιολόγος του “Μαμάτσειου” συγχαίρει τους γιατρούς του Νοσοκομείου Φλώρινας για την ενότητα και την νοοτροπία τους

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, o καρδιολόγος του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, Στάθης Κουλούρης, αναδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς έλλειψη ή προβληματικό ομαδικό πνεύμα, μεταξύ των γιατρών στο νοσοκομείο Κοζάνης, αντιπαραθέτοντας την εμπειρία που αποκόμισε από την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Φλώρινας. Μάλιστα στο τέλος της επιστολή της ανάρτησης του καλεί γιατρό της Παθολογικής Κλινικής να μην κάνει πράξη την επιστολή παραίτησής του.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Πάμε δυναμικά για την 3η στη σειρά εφημερία, στην Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης. Η εφημερία στο Γ.Ν. Φλώρινας μου άφησε αξιοθαύμαστες εντυπώσεις όσον αφορά την συναδελφικότητα των ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (το ίδιο αποκόμισα και στο Γ.Ν. Καστοριάς). Νιώθεις τον σεβασμό που σου εκπέμπουν και σε κάνει να θέλεις να προσφέρεις ακόμη περισσότερη βοήθεια στους συναδέλφους σου… Όλες οι ειδικότητες ιατρών μαζί (Χειρουργοί, Καρδιολόγοι…) μία ΟΜΑΔΑ, κάθε μέρα συνεπικουρούν στους Παθολόγους, οι οποίοι πιέζονται ψυχικά και σωματικά πιο πολύ από όλους. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ τους. Μήπως, λέω μήπως…να υιοθετήσουμε και εμείς αυτήν την νοοτροπία;;; Τελικά, η ζωή δεν θέλει κόπο..θέλει τρόπο!!!
Υ.Γ. Giannis Vagias αν φύγεις το Νοσοκομείο μας θα χάσει έναν από τους καλύτερους Γιατρούς-Συναδέλφους, σε παρακαλώ ξανασκέψου το.

Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

https://www.facebook.com/stathis.koulouris.9/posts/10224559658641206

Πηγή: kozan.gr

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.