Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης στη Φλώρινα – Οξύνεται το πρόβλημα με τον κορωνοϊό – Τοπικό lockdown για 10 μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας με τα rapid tests που έγιναν στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης του Δημου Αμυνταίου και βρέθηκαν 8 θετικοί σε 27 ελέγχους, σήμερα Δευτέρα ανέβηκε στο χωριό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τη Κοζάνη για να κάνει εκ νέου έλεγχο στους κατοίκους και τα αποτελέσματα των ελέγχων, δυστυχώς, ήταν απογοητευτικά.

Σε 39 άτομα που έκαναν το τεστ βρέθηκαν 12 θετικά, κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της Κέλλης. Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αθανάσιο Τάσκα και μας δήλωσε ότι η κατάσταση είναι απελπιστική και δεν ξέρει πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν εκείνες τις αποφάσεις που θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να απαλλαγεί η Κέλλη από τον κορωνοϊό.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τοπικό lockdown στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης για 10 μέρες. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης στη Φλώρινα – Οξύνεται το πρόβλημα με τον κορωνοϊό – Τοπικό lockdown για 10 μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

  • 28/12/2020, 22:22
    Permalink

    πεθανε ο π αυγουστινος μυρου(ο Θεός να τον αναπαύση).λεω κ γραφω: μακρυα απο τα νοσοκομεια,κανενας δεν πεθανε στο σπιτι του απο κορωνα ιο…

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.