Κριτική ή βόλεμα (του Θανάση Γερμανίδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στο κρατικό ραδιόφωνο της Φλώρινας, ακούω συνέντευξη του εκτελεστικού γραμματέα της ΑΔΕΔΥ. Τα ρίχνει στην κυβέρνηση και στις προηγούμενες (και μάλλον και στις επόμενες), όταν ο ίδιος επί 15 χρόνια είναι βολεμένος συνδικαλιστής. Πόσα μεροκάματα έχει κάνει στο δημόσιο; Τα πλήρωσε βέβαια το δημόσιο δηλαδή οι εργαζόμενοι πολίτες.

“Βολεμένη” κριτική είναι απαράδεκτη. Και εγώ κάνω κριτική στην παρούσα κυβέρνηση και δεν είναι απαραίτητο να είμαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. Η εμπειρία μου από τον ιδιωτικό τομέα στον οποίο υπηρέτησα (στα “ορυχεία”) είναι ότι οι συνδικαλιστάδες έχουν ευθύνη για την κομματικοποίηση και έλλειψη συνοχής στο εργατικό κίνημα.

Ο κάθε Δήμαρχος κατέχει μια σημαντική θέση. Σημαντική για τους δημότες του δήμου. Ο Φλωρίνης συχνά διαμαρτύρεται για τα ποσά που διαθέτει η κυβερνηση για το Δήμο. Καλό θα είναι να ενημερώσει τους δημότες για τα ποσά που διαθέτει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανάγκες του Δήμου. Ας μη ξεχνάει ποιές πολιτικές δυνάμεις κυβέρνησαν τον τόπο, από το 1971 και δόθε.

Μου κάνει θετική εντύπωση η στάση των άλλων Δημάρχων του Ν.Φλώρινας. Αν ήμουν δημότης του Δήμου Αμυνταίου και του Δήμου Πρεσπών θα έριχνα θετική ψήφο. Επειδή είμαι δημότης του Δήμου Φλώρινας θα τρέμει το χέρι αν ψηφίσω τον τωρινο Δήμαρχο.

Φλώρινα 23-5-2018
Εις το επανιδείν


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.