Κριτική του βιβλίου «ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ» της Όλγας Μούσιου Μυλωνά

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

«Στη γη της επαγγελίας»… ένα αστέρι στον καμβά της λογοτεχνίας, μια ποιητική ανθολογία που μεθά γλυκά τον αναγνώστη, τον ταξιδεύει στον ευωδιαστό κήπο της τέχνης με χρώματα και αρώματα που γράφονται με λέξεις πάνω στο χαρτί.

βιβλίο της Όλγας Μούσιου Μυλωνά

Η συγγραφέας καταγράφει στις σελίδες του βιβλίου υπέροχα ποιήματα, ο αναγνώστης το κρατά με πόθο στα δάχτυλα του, το διαβάζει με απέραντη αγάπη και το αφήνει στο τραπέζι της πολυθρόνας μόνο όταν το τελειώσει.

Η ποίηση της Όλγας είναι μια μακροχρόνια προσπάθεια που αποτελεί ύμνο για την συγγραφική τέχνη! Απαιτήθηκε πολύς πολύτιμος χρόνος για την γραφή, έχει μια ιδιαίτερη παρουσία στην θητεία της τέχνης ανοίγοντας μια νέα πορεία στο ξέφωτο της λογοτεχνίας.

Η αγάπη, ο έρωτας, η πίστη και οι σχέσεις απασχολούν βαθιά την συγγραφέα, στο νοερό ταξίδι που χαράσσει το βιβλίο. Κάθε λέξη είναι φορτισμένη με ηλεκτρισμό που διαπερνά τον αναγνώστη δίδοντας την απόλυτη σημαντικότητα σε αυτό που διαβάζει!.

Το βιβλίο είναι ανεπτυγμένο σε 68 σελίδες που ρέουν απόσταγμα ποιητικής ανθολογίας, με θαυμαστή οικονομία λόγου που γίνεται λογοτεχνικό κλειδί σε όσους θέλουν να το κατέχουν.

Σπύρος Ηλιάδης

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος – Εκδότης

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.