Κυβερνητικό κλιμάκιο στη Φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,4 ρίχτερ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου, που επισκέφτηκε τη Φλώρινα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχαήλ Παπαδόπουλο και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου πραγματοποίησε αυτοψίες σε δημόσια κτήρια και ιδιωτικές κατοικίες, συνοδευόμενο από τον βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη, τον περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου Φλώρινας.

Όπως ανέφεραν στις δηλώσεις τους τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών ώστε η περιοχή να επανέλθει γρήγορα στην κανονικότητα.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με τις δηλώσεις:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 959 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.