Λαϊκή συνέλευση για το μέλλον της μετεγκατάστασης των Αναργύρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Λαϊκή συνέλευση για το μέλλον της μετεγκατάστασης των Αναργύρων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/12/2018 στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου των Αναργύρων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση των κατοίκων από τον Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Διευθυντή της ΑΝΚΟ κ. Γιώργο Αμανατίδη για την τελευταία εξέλιξη με αφορμή την εκχώρηση της αρμοδιότητας μετεγκατάστασης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον κ. Καρυπίδη, το γεγονός αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε η μετεγκατάσταση να γίνει στο μισό χρόνο από τις μετεγκαταστάσεις που γίνονταν από τη ΔΕΗ. Τα χρήματα των 42.5 εκατ. ευρώ θα κατατεθούν άμεσα σε κωδικό της Περιφέρειας και αυτό θα βοηθήσει να δοθούν το συντομότερο δυνατόν μετά τις νομικές διαδικασίες στους δικαιούχους.

Η ενημέρωση για το τεχνικό κομμάτι της συγκεκριμένης απόφασης από τον Διευθυντή της ΑΝΚΟ κ. Αμανατίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Φλώρινας κ. Κώστας Σέλτσας και κ. Γιάννης Αντωνιάδης και οι βουλευτές Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης και κ. Γιάννης Θεοφύλακτος οι οποίοι στον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στη σημασία της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων της μετεγκατάστασης στην Περιφέρεια που ψηφίστηκε πρόσφατα από την ελληνική βουλή. Ικανοποιημένοι από τις τελευταίες εξελίξεις εμφανίστηκαν και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Εορδαίας κ. Κώστας Θεοδωρίδης και κ. Σταύρος Ζαμανίδης.

Η συνάντηση ηταν μια πρωτοβουλία της Τοπικής Επιτροπής Αγώνα Αναργύρων με επικεφαλής τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Τσισμαλίδη, πρόεδρο Τ.Κ. Αναργύρων και κ. Λεωνίδα Πινόπουλο. Τέθηκαν πολλά ερωτήματα από τους κατοίκους στα οποία δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις με αποτέλεσμα στο τέλος οι κάτοικοι να μείνουν εμφανώς ικανοποιημένοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.