Λιποαναρρόφηση για σώμα σμιλεμένο!

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Έχετε αναρωτηθεί πόσες είναι εκείνες οι φορές που έχετε προσπαθήσει με αυστηρή διατροφή και εντατική άσκηση να χάσετε το περιττό λίπος; Μήπως πρέπει να αλλάξετε τακτική και να δοκιμάσετε τη λιποαναρρόφηση;

Στην περίπτωση αυτή, θα αναρωτηθείτε μόνο γιατί δεν μπήκατε στη διαδικασία να την κάνετε νωρίτερα! Άλλωστε, στα θετικά της συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η χρήση τοπικής αναισθησίας και μέθης, η ελαχιστοποίηση του πόνου και των μετεγχειρητικών οιδημάτων και μωλώπων και η γρήγορη επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Αυτό, ωστόσο, που χρειάζεται να λάβετε υπόψη είναι ότι το κόστος της λιποαναρρόφησης διαφέρει ανάλογα με το σημείο εφαρμογής και τις ανάγκες σας. Η τελική τιμή της, επομένως, διαμορφώνεται με βάση την εξατομικευμένη θεραπεία που θα εφαρμοστεί.

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς και… αντίο “σωσίβια”!

Επίπεδη κοιλιά! Παραδεχθείτε πως όταν τη βλέπετε τη ζηλεύετε και θα θέλατε πολύ να ήταν δική σας… Ποτέ δεν είναι αργά! Χάρη στη λιποαναρρόφηση κοιλιάς, μπορείτε να αποκτήσετε ξανά την κοιλιά των ονείρων σας, που καμία δίαιτα ή γυμναστική δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει. Διότι, μπορεί το βάρος σας να είναι σχετικά φυσιολογικό, η τοπική συσσώρευση λίπους όμως, όχι.

Στο σημείο αυτό, επεμβαίνει η λιποαναρρόφηση κοιλιάς που υπόσχεται μόνιμα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα, με τιμή που καθορίζεται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Ενδεικτικά αναφέρεται το είδος της επέμβασης και της αναισθησίας που θα χορηγηθεί, καθώς και το μέγεθος και ο αριθμός των περιοχών εφαρμογής.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός!

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι ο ιδανικός πλαστικός χειρουργός για την άψογη, λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση της εμφάνισής σας. Κλείστε τώρα το δωρεάν ραντεβού σας και δώστε…  ραντεβού με το κύρος, την εμπειρία, την αυθεντία και την αξιοπιστία.

Εμπιστευθείτε την Πλαστική επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική στα χέρια του και επωφεληθείτε της παροχής υπηρεσιών του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *