Μάκης Ιωσηφίδης: “Με σημαία την ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ βγήκε Δήμαρχος ο Μπιτάκης” (ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στο ιστορικό της υπόθεσης της “ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ” αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Παρασκευή 8 Μαΐου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ” κ. Μάκης Ιωσηφίδης, μετά την αποτυχία διενέργειας του debate με τον Δήμαρχο κ. Άνθιμο Μπιτάκη.

Ξεκίνησε από την περίοδο κατά την οποία πωλήθηκαν μετοχές της δημοτικής επιχείρησης στη “ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΕ”, η οποία δεν υλοποίησε τις επενδύσεις που προβλέπονταν στην αρχική σύμβαση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταφορά των μετοχών στην “ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ” και την πρόοδο του σημερινού εργοστασίου όταν η εταιρεία του ανέλαβε την προώθηση του προϊόντος, με τη νέα διοίκηση που ορίστηκε από τον κ. Μπιτάκη.

Ακολούθησε σκληρή επίθεση στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Αμυνταίου, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Ιωσηφίδης, “προχώρησε πέρα από κάθε λογική και νόμιμη πρακτική στην αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας” και ακολούθησε την ίδια μέθοδο που ακολουθούσε ο κ. Θεοδωρίδης, με αποτέλεσμα το εργοστάσιο σήμερα να υπολειτουργεί και να έχει υποστεί ζημιές.

Τέλος, υποστήριξε ότι, μετά την προσφυγή στη δικαιοσύνη και τη δικαίωσή του, θα προχωρήσει στην υλοποίηση επένδυσης για δημιουργία νέου εργοστασίου.

Παρακολουθήστε την ωριαία τοποθέτηση του κ. Ιωσηφίδη, με όλες τις αναφορές στην υπόθεση της “ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΕ”, καθώς και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο παρακάτω βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.