Μέγα λάθος… (Ο Ποιμήν)

Πολλοί διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, θέλησαν μέσα από τις βουνοπλαγιές να παρακάμψουν το μπλόκο των ΜΑΤ, που είχαν κλείσει τον δρόμο στο Πισοδέρι. Ήθελαν οι άνθρωποι να πάνε ποδαράτοι ως το χωριό Ψαράδες. Όμως η διμοιρία των ΜΑΤ δεν τους άφησε. Έδωσαν μάχη σώμα με σώμα με τους εξαγριωμένους διαδηλωτές και συνέβησαν τα γνωστά δυσάρεστα γεγονότα με τραυματίες και από τις δυο πλευρές.

Σε αυτήν την περίπτωση η αστυνομία έπραξε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Έπρεπε να τους αφήσουν ελεύθερους και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Θα περπάταγαν οι “μακεδονομάχοι” σαράντα (40) χιλιόμετρα ώσπου να φτάσουν στον προορισμό τους και θα πάθαιναν ότι έπαθαν οι πολεμιστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Γεδρωσία κατά την επιστροφή τους από την εκστρατεία στην Ινδία.

Ο εξυπνότερος λαός…

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ο εξυπνότερος λαός στον κόσμο. Τα ξέρουμε όλα. Κάθε φορά που τίθεται κάποιο ζήτημα, λέμε την εξυπνάδα μας. Τελευταία έχουμε γίνει και άριστοι διπλωμάτες. Ξέρουμε τα εθνικά μας θέματα απ’ έξω κι ανακατωτά. Οι παπάδες, ένα βήμα πιο ψηλά και πάντα «μπροστάρηδες» στα εθνικά.

Έστειλαν όλοι οι παπάδες της Φλώρινας επιστολή στον πρωθυπουργό για να τον… «καθοδηγήσουν». Πήγαν στις εκκλησίες και χτύπαγαν πένθιμα τις καμπάνες. Οι καμπάνες όμως δεν είναι κτήμα των παπάδων. Οι καμπάνες ανήκουν στον λαό και ο λαός τις χτυπάει πένθιμα, μόνο όταν κάποιος πεθαίνει και όχι όταν οι εκπρόσωποι του
έθνους (που εμείς οι έξυπνοι επιλέξαμε) μάχονται στην πρώτη γραμμή για να πάρουν πίσω ό’τι εδώ και 70 χρόνια αφήσαμε εμείς οι έξυπνοι να μας κλέψουν.

Ο ΠΟΙΜΗΝ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ:

Θεόδωρος Καρυπίδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ:

Γιάννης Λιάσης - ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.6
4,6 rating
4.6 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 93 αξιολογήσεις)
Τέλειο87%
Πολύ καλό3%
Μέτριο0%
Φτωχό2%
Απαίσιο8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up