Μέγα λάθος… (Ο Ποιμήν)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πολλοί διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, θέλησαν μέσα από τις βουνοπλαγιές να παρακάμψουν το μπλόκο των ΜΑΤ, που είχαν κλείσει τον δρόμο στο Πισοδέρι. Ήθελαν οι άνθρωποι να πάνε ποδαράτοι ως το χωριό Ψαράδες. Όμως η διμοιρία των ΜΑΤ δεν τους άφησε. Έδωσαν μάχη σώμα με σώμα με τους εξαγριωμένους διαδηλωτές και συνέβησαν τα γνωστά δυσάρεστα γεγονότα με τραυματίες και από τις δυο πλευρές.

Σε αυτήν την περίπτωση η αστυνομία έπραξε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Έπρεπε να τους αφήσουν ελεύθερους και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Θα περπάταγαν οι “μακεδονομάχοι” σαράντα (40) χιλιόμετρα ώσπου να φτάσουν στον προορισμό τους και θα πάθαιναν ότι έπαθαν οι πολεμιστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Γεδρωσία κατά την επιστροφή τους από την εκστρατεία στην Ινδία.

Ο εξυπνότερος λαός…

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ο εξυπνότερος λαός στον κόσμο. Τα ξέρουμε όλα. Κάθε φορά που τίθεται κάποιο ζήτημα, λέμε την εξυπνάδα μας. Τελευταία έχουμε γίνει και άριστοι διπλωμάτες. Ξέρουμε τα εθνικά μας θέματα απ’ έξω κι ανακατωτά. Οι παπάδες, ένα βήμα πιο ψηλά και πάντα “μπροστάρηδες” στα εθνικά.

Έστειλαν όλοι οι παπάδες της Φλώρινας επιστολή στον πρωθυπουργό για να τον… “καθοδηγήσουν”. Πήγαν στις εκκλησίες και χτύπαγαν πένθιμα τις καμπάνες. Οι καμπάνες όμως δεν είναι κτήμα των παπάδων. Οι καμπάνες ανήκουν στον λαό και ο λαός τις χτυπάει πένθιμα, μόνο όταν κάποιος πεθαίνει και όχι όταν οι εκπρόσωποι του
έθνους (που εμείς οι έξυπνοι επιλέξαμε) μάχονται στην πρώτη γραμμή για να πάρουν πίσω ό’τι εδώ και 70 χρόνια αφήσαμε εμείς οι έξυπνοι να μας κλέψουν.

Ο ΠΟΙΜΗΝ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.