Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας για την Ημέρα της Γυναίκας

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Ο ρόλος και η θέση της γυναίκας είναι παράγοντες καθοριστικοί στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε πολλαπλούς ρόλους, της μητέρας, της συζύγου, της νοικοκυράς, της αδερφής, της εργαζόμενης, δίνοντας μια καθημερινή και ξεχωριστή μάχη στο στίβο της ζωής, που οφείλουμε να εκτιμούμε και να επαινούμε αδιάλειπτα.

Η 8η Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, συνδέθηκε με τις διαμαρτυρίες και τους αγώνες των γυναικών σε διάφορα μέρη του πλανήτη για ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και πλήρη ισότητα των δύο φύλων, καταλύοντας στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό, ότι η οικονομική ανάπτυξη και η ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής έχουν ανάγκη, από τη συμμετοχή περισσοτέρων γυναικών στη δημόσια και πολιτική ζωή του τόπου.

Αναμφίβολα, ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για εφαρμογή στην πράξη της ισότιμης αντιμετώπισης της γυναίκας. Της ανάδειξης όλων των στοιχείων που συνθέτουν τη γυναικεία παρουσία, σε ρόλο πρωταγωνιστικό, όπως της αξίζει.

Χρόνια Πολλά!

-Ο-
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΚΙΟΣΕΣ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *