Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, με κεντρικό σύνθημα ¨Μένουμε Ασφαλείς¨, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Η εργατική πρωτομαγιά εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα που συμβάλλουν στη θωράκιση των εργατικών δικαιωμάτων και στην ενίσχυση της κοινωνικής αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης.

Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγου τον Μάη του 1886 αποτέλεσαν την απαρχή για την καθιέρωση του οκταώρου, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά, όπως τη δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πολιτισμό.

Αναμφίβολα η οικονομική κρίση και οι υφεσιακές πολιτικές των προηγούμενων ετών έπληξαν ένα μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της χώρας, κυρίως τους εργαζομένους και ανέργους συμπολίτες μας, που αγωνίστηκαν για να διασφαλίσουν την ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια.

Ο φετινός εορτασμός της πρωτομαγιάς είναι διαφορετικός. Τηρούμε τα μέτρα αυτοπροστασίας και υγιεινής, βαδίζοντας στο δρόμο που χαράξαμε από κοινού όλο αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης».

#Μένουμε Ασφαλείς#


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 950 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.