Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ως γνωστόν,  η πολιτεία με Νομοθετική Πράξη ματαίωσετις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση τουCovid-19. Ωστόσο ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, έχει διπλό συμβολισμό για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, καθώς σηματοδοτεί τον Ευαγγελισμό της Παναγίας και την Εθνεγερσία του ΄21, γεγονότα άρρηκτα συνδεδεμένα με τις καταβολές και την εθνική μας ταυτότητα.

Ο αγώνας και η θυσία των επαναστατών του ΄21, μας υπενθυμίζει ότι η ομοψυχία και η ενότητα αποτελούν τη διαχρονική ασπίδα του Ελληνισμού, απέναντι σε κάθε απειλή και επιβουλή, καλώντας μας σε διαρκή εγρήγορση για τη διαφύλαξη του μέγιστου αγαθού του ανθρώπου, την ελευθερία.

Αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς μας προγόνους, που πέτυχαν την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους, αποτελώντας πρότυπααυταπάρνησης και αυτοθυσίας, μας εμπνέουν και μας διδάσκουν να αγωνιζόμαστε και να πραγματοποιούμε τους στόχους μας.

Ο φετινός εορτασμός, μας βρίσκει αντιμέτωπους με έναν αόρατο εχθρό που απειλεί την ανθρωπότητα. Είναι η ώρα της υπευθυνότητας, της συλλογικότητας, της ομοψυχίας, μπροστά στον κοινό κίνδυνο. Χρέος μας, να διασφαλίσουμε την υγεία των συμπολιτώνμας, ώστε να συναντήσουμε το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προοπτική».

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.