Μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η Πρωτομαγιά, παγκόσμια ημέρα μνήμης και πάλης των εργαζομένων,   συμβολίζει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές. Καθιερώθηκε μετά από μακροχρόνιους και επίμονους αγώνες. Η ημέρα αυτή τιμάται  σε όλο τον κόσμο και μας υπενθυμίζει ότι το δικαίωμα στο μεροκάματο και στις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αποτελεί πανανθρώπινη αξία.

Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την έξαρση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού , μια πρωτοφανή δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης και η χώρα μας. Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από έναν αόρατο εχθρό που απειλεί την υγεία αλλά και την παγκόσμια οικονομία. Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία το μήνυμα της Πρωτομαγιάς για συλλογικό αγώνα και διαρκή προσπάθεια είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε την μάχη έτσι ώστε να κρατήσουμε την χώρα όρθια .Σήμερα η  σκέψη μας είναι στους άνεργους συμπολίτες  μας αλλά και στους εργαζόμενους που δοκιμάζονται. Στόχος μας είναι, αφού ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση υγιείς, να δώσουμε ευκαιρίες δουλειάς σε όλους,  στηρίζοντας την εργασία  και την ανάπτυξη. 

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους  καλή Πρωτομαγιά και με κοινή προσπάθεια να βγούμε πιο δυνατοί και από αυτήν την δοκιμασία ,  προς όφελος της πατρίδας μας και της νέας γενιάς.

#Μένουμε_ασφαλείς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.