Μήνυμα του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Η Πρωτομαγιά, παγκόσμια ημέρα μνήμης και πάλης των εργαζομένων,   συμβολίζει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές. Καθιερώθηκε μετά από μακροχρόνιους και επίμονους αγώνες. Η ημέρα αυτή τιμάται  σε όλο τον κόσμο και μας υπενθυμίζει ότι το δικαίωμα στο μεροκάματο και στις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αποτελεί πανανθρώπινη αξία.

Ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την έξαρση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού , μια πρωτοφανή δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης και η χώρα μας. Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από έναν αόρατο εχθρό που απειλεί την υγεία αλλά και την παγκόσμια οικονομία. Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία το μήνυμα της Πρωτομαγιάς για συλλογικό αγώνα και διαρκή προσπάθεια είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε την μάχη έτσι ώστε να κρατήσουμε την χώρα όρθια .Σήμερα η  σκέψη μας είναι στους άνεργους συμπολίτες  μας αλλά και στους εργαζόμενους που δοκιμάζονται. Στόχος μας είναι, αφού ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση υγιείς, να δώσουμε ευκαιρίες δουλειάς σε όλους,  στηρίζοντας την εργασία  και την ανάπτυξη. 

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους  καλή Πρωτομαγιά και με κοινή προσπάθεια να βγούμε πιο δυνατοί και από αυτήν την δοκιμασία ,  προς όφελος της πατρίδας μας και της νέας γενιάς.

#Μένουμε_ασφαλείς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *