Μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου για τη Γιορτή της Μητέρας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μητέρα: Μια έννοια σύμβολο, που περικλείει μερικές από τις σπουδαιότερες συνιστώσες της ανθρώπινης υπόστασης. Δημιουργία, Αγάπη, Θυσία, Αυταπάρνηση, Στοργή, Υπομονή.

Μητέρα η παιδαγωγός, Μητέρα η οικογενειακή στυλοβάτης, Μητέρα η Θεουργός, Μητέρα η Γυναίκα. Ο ρόλος της στην Κοινωνία μας είναι Ιερός, γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο να φέρνει στον κόσμο τη Ζωή αλλά και να μεταδίδει στο παιδί τις αρχές και τις αξίες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που απαιτούν τεράστιες ψυχικές, πνευματικές και σωματικές δυνάμεις από μέρους της, για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία σ’ αυτή τη σύνθετη και εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Γι’ αυτό η Πολιτεία αλλά και η Κοινωνία οφείλουν να είναι αρωγοί στην προσπάθειά της. Ο Δήμος Αμυνταίου, συμπαραστέκεται και στηρίζει  κάθε προσπάθεια που ενισχύει τον ρόλο της μητέρας και υιοθετεί κάθε πρωτοβουλία που διευκολύνει το έργο της.

Αυτή η μέρα, η αφιερωμένη στην όπου γης Μάνα… Είναι η ελάχιστη αναγνώριση της ανυπολόγιστης προσφοράς σε όλους μας. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες του κόσμου.

Δήμαρχος Αμυνταίου
Άνθιμος Μπιτάκης

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.