Μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου για τη Γιορτή της Μητέρας

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Μητέρα: Μια έννοια σύμβολο, που περικλείει μερικές από τις σπουδαιότερες συνιστώσες της ανθρώπινης υπόστασης. Δημιουργία, Αγάπη, Θυσία, Αυταπάρνηση, Στοργή, Υπομονή.

Μητέρα η παιδαγωγός, Μητέρα η οικογενειακή στυλοβάτης, Μητέρα η Θεουργός, Μητέρα η Γυναίκα. Ο ρόλος της στην Κοινωνία μας είναι Ιερός, γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο να φέρνει στον κόσμο τη Ζωή αλλά και να μεταδίδει στο παιδί τις αρχές και τις αξίες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που απαιτούν τεράστιες ψυχικές, πνευματικές και σωματικές δυνάμεις από μέρους της, για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία σ’ αυτή τη σύνθετη και εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Γι’ αυτό η Πολιτεία αλλά και η Κοινωνία οφείλουν να είναι αρωγοί στην προσπάθειά της. Ο Δήμος Αμυνταίου, συμπαραστέκεται και στηρίζει  κάθε προσπάθεια που ενισχύει τον ρόλο της μητέρας και υιοθετεί κάθε πρωτοβουλία που διευκολύνει το έργο της.

Αυτή η μέρα, η αφιερωμένη στην όπου γης Μάνα… Είναι η ελάχιστη αναγνώριση της ανυπολόγιστης προσφοράς σε όλους μας. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες του κόσμου.

Δήμαρχος Αμυνταίου
Άνθιμος Μπιτάκης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *