Μήνυμα του Πρύτανη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας: «Ένας χρόνος νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας»

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη δημοσίευση του ΦΕΚ με το Νόμο 4610 της συνέργειας μεταξύ Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Το σημερινό περιφερειακό γίγνεσθαι αλλά και η μέχρι σήμερα πορεία μας, δείχνει ότι η απόφαση για τη δημιουργία ενός μεγάλου ανώτατου Ιδρύματος στη Δυτική Μακεδονία ήταν τελικά η ορθή επιλογή.

Η μετάβαση δεν ήταν εύκολη υπόθεση, χρειάστηκε μια τεράστια συλλογική προσπάθεια ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να βρει το βηματισμό του και, πώς το ‘φερε η τύχη, ακριβώς ένα χρόνο μετά να παρουσιάζει τον πολυπόθητο Εσωτερικό Κανονισμό, το Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Πρόταση Πιστοποίησής του. Το μήνυμα αυτό δεν έχει απολογιστικό χαρακτήρα, ας σκεφτούμε όμως πού βρισκόμασταν ένα χρόνο πριν και σε τι σημείο οργάνωσης και επιτευγμάτων έχουμε φτάσει σήμερα.

Στο εξής ο ρόλος του Πανεπιστημίου θα είναι κομβικός καθώς τώρα που η δική μας μετάβαση ολοκληρώνεται, μπροστά μας ανοίγεται μια νέα: η μετάβαση της περιοχής μας στη μεταλιγνιτική εποχή, στην οποία καλούμαστε να συμβάλλουμε ώστε να γίνει όσο το δυνατό πιο δίκαιη.

Οι μάχες λοιπόν που απομένει να κερδηθούν είναι ακόμη πολλές. Όμως με συντονισμένο σχεδιασμό, επιμονή και προσήλωση στο στόχο, τίποτα δε φαντάζει ακατόρθωτο. Καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Θεοδουλίδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *