Μαθήτρια από το Γυμνάσιο Λαιμού Πρεσπών κέρδισε έναν από τους δέκα επαίνους στον 1ο Διακρατικό Διαγωνισμό Συγγραφής Δοκιμίου
Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων Λαιμού Πρεσπών
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Λαιμού συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Ιωαννίδου Αντιγόνη, η οποία κέρδισε έναν από τους δέκα επαίνους που δόθηκαν στον πρώτο Διακρατικό Διαγωνισμό Συγγραφής Δοκιμίου με θέμα: «Η φιλία είναι μία ψυχή, που κατοικεί σε δύο σώματα».
Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν το Ελληνικό Μορφωτικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας (Πανεπιστημιακό Ερευνητικό Κέντρο ΤΗΜΕΝΟΣ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στη διαδικασία συμμετείχαν περισσότεροι από 200 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ευχόμαστε στην Αντιγόνη πάντα να τολμά και να πετυχαίνει
Η Διευθύντρια
Καραγιάννη Χριστίνα