Μαραθώνιος Ανάγνωσης και Καλλιτεχνικής Έκφρασης για την Ειρήνη από το ΔΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συν-δεόμαστε

Συμ-μετέχουμε

Με συντονίστριες και συντονιστές τις / τους: Άννα Βακάλη, Ιωάννα Βλάχου, Νατάσσα Χαλκιά, Ελπίδα Χοχλιούρου, Δημήτριο Π. Νάσκο, Γεωργία Βελιβασάκη, Αλέξανδρο Μυροφορίδη, Δήμο Χλωπτσιούδη, Στέλλα Κασίδου, Ελένη Γρομπανοπούλου, Μαίρη Γκρίζου.

Τις τελευταίες μέρες η παγκόσμια κοινότητα βιώνει άλλη μια οδυνηρή συνθήκη με κόστος αμέτρητες ανθρώπινες ζωές. Η εισβολή, ο πόλεμος, η παραβίαση και των πιο βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων, ο ξεριζωμός μάς συγκινούν, μας ενεργοποιούν και μας υπενθυμίζουν πως η προάσπιση της Ειρήνης, η τήρηση του Διεθνούς Δικαίου, το δικαίωμα της ελευθερίας και της έκφρασης είναι υπόθεση όλων μας.

Το ΚΔΜΠΣ (ΠΔΜ – ΑΠΘ) «Δημιουργική Γραφή» σας καλεί λάβετε μέρος με τις λέξεις, τις ιδέες, τις νότες σας σε έναν μαραθώνιο ανάγνωσης και παρουσίασης καλλιτεχνικών δημιουργιών, το Σάββατο 05.03 από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 00.00 το ξημέρωμα διαδικτυακά στον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/689302406… meeting id: 689 302 406.

Στο κάλεσμα αυτό θα συμμετάσχει η πλειονότητα των αποφοίτων και των εν ενεργεία μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών μας, αλλά και πλήθος κόσμου συγγραφέων, καλλιτεχνών και ακαδημαϊκών.

Ενώστε τον λόγο και τη σκέψη σας με τη δική μας και ενισχύστε ανθρωπιστικά τους συνανθρώπους μας που πλήττονται και με την οικονομική σας ενίσχυση στον λογαριασμό: Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας Αριστοτέλης – Τράπεζα Πειραιώς. GR35 0171 0860 0060 8614 0056 531

Εκ μέρους όλων των συνεργατών

Ο Διευθυντής του Προγράμματος
Κωτόπουλος Η. Τριαντάφυλλος

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.