Με επιτυχία και τη θερμή αποδοχή από τους μαθητές πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο στο Γυμνάσιο Βεύης

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του Γυμνασίου Βεύης, πραγματοποιήθηκε το  Επιμορφωτικό Σεμινάριο που συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Διδασκόντων την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Οι εισηγήτριες και οι εισηγητές οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά  τις υπηρεσίες τους, με υπομονή,  δοτικότητα και εξαιρετική μεταδοτικότητα, μοιράστηκαν τη γνώση και τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες μαθητές στο σεμινάριο.

Τα θέματα του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν ως ακολούθως:  

«Εφηβεία και αλκοόλ» με Εισηγήτριες την κα Ελένη Νικολοπούλου, Παιδίατρο, Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας και την κα Μάγδα Ευαγγέλου, Ιατρική Επισκέπτρια.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΒΕΥΗΣ-2019

«Οδική ασφάλεια και αλκοόλ» με Εισηγήτρια την κα Φωτεινή Ελευθεριάδου, Υπαστυνόμο Α’, Διοικήτρια  του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης και την συνδρομή του κ. Χρήστου Πάνου Αρχιφύλακα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΒΕΥΗΣ-2019

«Εθισμός στο διαδίκτυο» με εισηγητές  τον  κο Θεόδωρο Πασσαλίδη, Ψυχολόγο  και την κ. Ευανθία Τσουλουκίδου, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς της Επιτροπής  Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ) του Γυμνασίου Βεύης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΒΕΥΗΣ-2019

Θερμές ευχαριστίες από τους από τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς προς τους εισηγητές, για την προσφορά τους και την άψογη συνεργασία τους, καθώς επίσης και για τη διάθεσή τους για συμμετοχή σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις.

Για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
Αναστάσιος Τσορλίνης
Πρόεδρος

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων
Στυλιανός Καρακατσάνης
Διευθυντής


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 954 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.