Με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης.

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του κάθετου άξονα Φλώρινα-Αμύνταιο-Πτολεμαΐδα. Ο κ. Βόσδου ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για την πορεία της μελέτης και τις επαφές που έχει πραγματοποιήσει η Περιφέρεια με τους εμπλεκόμενους φορείς. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί  στο προσεχές διάστημα  ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων που εμπλέκονται στο έργο ( ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε, ΑΝ.ΚΟ, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α), προκειμένου να επισπευτούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης και παράλληλα να υπάρχει σε τακτά χρονικά διαστήματα έλεγχος για την πορεία του έργου.

Ακόμα συζητήθηκε το θέμα  της καταγραφής και των αυτοψιών των κτιρίων  μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου. Ο κ. Βόσδου επισήμανε ότι δημοσιεύτηκε στο  ΦΕΚ (962/Β’/03.03.2022) η κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία οριοθετούνται οι περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό και ταυτόχρονα καθορίζονται τα της χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών.

Τέλος  συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την Π.Ε Φλώρινας, όπως η πορεία των αρδευτικών έργων, οι εξελίξεις στην ενέργεια,  αγροτικά θέματα κ.α . 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.