Με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρακολουθήσαμε την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Το ταξίδι για το Πεκίνο άρχισε η Ολυμπιακή Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που άναψε στην Αρχαία Ολυμπία την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Η Φλόγα παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, στον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής, τον Αντιπρόεδρο Υu Zaiqing για να ταξιδέψει στην κινεζική πρωτεύουσα αεροπορικώς.

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρακολουθήσαμε την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η οποία προσωπικά μου προξενεί διπλή χαρά.

Ως Έλληνας, χαίρομαι που η παγκόσμια Ολυμπιακή και αθλητική οικογένεια σκύβει με σεβασμό πάνω στην Αρχαία Ολυμπία. Ως δάσκαλος χαίρομαι επειδή η αθλήτριά μου και αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Παρασκευή Λαδοπούλου, μας γέμισε όλους με υπερηφάνεια και ρίγη συγκίνησης με την παρουσία της στην τιμητική θέση της τελευταίας λαμπαδηδρόμου στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των 24ων Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου 2022.

Προσωπικά πιστεύω πως το να συμμετάσχει κάποιος σε μια διοργάνωση αποτελεί μοναδική εμπειρία, πόσο μάλλον να πρωτεύσει ή να τον επιλέξουν με βάση την προσωπικότητά του και τις εξαιρετικές αθλητικές του επιδόσεις.

Οταν μάλιστα αυτός που σε επιλέγει βάζει πολλαπλά φίλτρα επιλογής και είναι η Ελληνική Πολιτεία δια μέσου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τότε η τιμή είναι η ύψιστη.

Η Παρασκευή Λαδοπουλου από σήμερα κατακτά την κοινή γνώμη, κυρίως ως αγωνίστρια ζωής, τρυφερή μητέρα κι ένας δοτικός άνθρωπος, που σίγουρα θα εμπνεύσει τους μικρότερους αθλητές στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους.

Στηρίζουμε τους νέους αθλητές!

Στηρίζουμε την Ελλάδα!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Φλώρινα 20-10-2021

Χρήστος Τίτας


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.