Νέες Παιδικές Χαρές στις Πρέσπες

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Πρεσπών, Παναγιώτης Πασχαλίδης υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία «Ερμής Μ.Ι.Κ.Ε.» για την προμήθεια εννέα παιδικών χαρών σε κοινότητες του Δήμου Πρεσπών.

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής, που περιλαμβάνει επίσης και την τοποθέτηση περίφραξης και αστικού εξοπλισμού θα λειτουργούν έντεκα πιστοποιημένες και αδειοδοτημένες παιδικές χαρές, εξασφαλίζοντας ευχάριστο και ασφαλές παιχνίδι για παιδιά και νήπια, διευκολύνοντας παράλληλα τη ψυχοκινητική τους ανάπτυξη.

Με το έργο αυτό, ο Δήμος Πρεσπών θα εγκαταστήσει συνολικά 49 μικρά και μεγάλα παιχνίδια που θα τοποθετηθούν στις εξής κοινότητες: Βροντερό, Ψαράδες, Πλατύ, Καλλιθέα, Καρυές, Μικρολίμνη, Ανταρτικό, Τρίγωνο και Κρυσταλλοπηγή.

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου είναι 198.243,93 € και η προμήθεια και εγκατάσταση του συνόλου των παιδικών χαρών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Κάναμε σήμερα ένα σημαντικό βήμα προς το στόχο μας να κάνουμε την Πρέσπα τόπο φιλικό στα παιδιά και τους νέους γονείς προσφέροντας δημοτικές υπηρεσίες πρώτης ποιότητας. Το ερχόμενο διάστημα θα αντικατασταθούν όλες οι παιδικές χαρές που καταργήθηκαν στο παρελθόν για λόγους ασφαλείας και θα τοποθετηθούν πολύ περισσότερες. Συνεχίζουμε!»

Δήμος Πρεσπών

Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.