Νέες υψηλές επιχορηγήσεις – νέες ευκαιρίες για υποψήφιους επενδυτές στο Νομό Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Κυριακή 19/12/2021, πραγματοποιήθηκαν στη Φλώρινα και στο Αμύνταιο ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις, στα πλαίσια του νέου αναπτυξιακού νόμου και του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική περίοδο.

Κεντρικός ομιλητής, ο οποίος και ανέπτυξε το σχέδιο για την μεταλιγνιτική περίοδο και τις ευκαιρίες που διανοίγονται για τις επιχειρήσεις στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με τον νέο αναπτυξιακό νόμο από το 2022, ήταν ο συντονιστής για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωστής Μουσουρούλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, φορέων, επιχειρηματίες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, υποψήφιοι επενδυτές, εργαζόμενοι και άνεργοι.

Κύριος σκοπός των  συναντήσεων ήταν η ενημέρωση και η προτροπή των τοπικών επιχειρηματιών και υποψήφιων επενδυτών, να επενδύσουν στον τόπο τους, να ενημερωθούν για τον νέο αναπτυξιακό νόμο αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο κ. Μουσουρούλης παρουσίασε το πλάνο της κυβέρνησης για τη Δυτική Μακεδονία και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των φορέων και οι επιχειρηματίες.

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Μουσουρούλη και τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται με μοναδικό στόχο την παρότρυνση των επιχειρηματιών και των υποψήφιων επιχειρηματιών που ζουν και δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στην Π.Ε. Φλώρινας έτσι ώστε να μπορέσουν να ωφεληθούν από τα προνόμια και τις ιδιαίτερα υψηλές επιχορηγήσεις που δίνει το νομοσχέδιο για την δίκαιη μετάβαση.

Στόχος  είναι να αναπτυχθεί ένα δίκτυο υγειών επιχειρήσεων που θα δώσει πνοή και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή για τη μεταλιγνιτική  περίοδο. Τέλος ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε για την επεξεργασία και την ενσωμάτωση των προτάσεων των τοπικών φορέων στο υπό κατάρτιση σχέδιο νόμου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.