Νέος χώρος υπαίθριας αγοράς στον Δήμο Φλώρινας – Θα λειτουργεί παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, στη συνεδρίαση της 11ης Μαΐου 2020, αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό και τη λειτουργία νέου χώρου υπαίθριας αγοράς, παράλληλα με την ήδη καθιερωμένη λαϊκή αγορά του Δήμου Φλώρινας, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19.

Η περιοχή λειτουργίας της παράλληλης υπαίθριας λαϊκής αγοράς θα περιλαμβάνει τμήματα των οδών Ελένης Δημητρίου – Αναλήψεως – Λεωφόρου Μακεδονομάχων εκ των δεξιών πλευρών περιμετρικά του Στρατοπέδου Σκιαδοπούλου – Τάγαρη, πλην της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Πρώτης.

Ο Δήμος Φλώρινας θα διασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η επάρκεια των αγαθών, η ασφαλής πρόσβαση των καταναλωτών και η υγιεινή των χώρων.

Η νέα λαϊκή αγορά θα λειτουργεί με το 100% των πωλητών βιομηχανικών προϊόντων και το 50% των παραγωγών και εμπόρων διατροφικών προϊόντων και χαρτικών ειδών, ατομικής προστασίας και οικιακής χρήσης εκ περιτροπής και σύμφωνα με τις καταστάσεις των πωλητών μη συμμετεχόντων στην είδη λειτουργούσα λαϊκή αγορά επί των οδών Λ. Μόδη – Ταγμ. Σωτηρίου – Αμύντα – Λ. Μοδή – Κ. Κώττα.

Με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πωλητές (παραγωγούς- επαγγελματίες διατροφικών προϊόντων, χαρτικών – ειδών καθαριότητας & επαγγελματίες βιομηχανικών προϊόντων) να δραστηριοποιούνται κάθε εβδομάδα στις λαϊκές αγορές του Δήμου Φλώρινας.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *