Νέο μηχάνημα πλύσης – απολύμανσης για τον καθαρισμό των κάδων στον Δήμο Αμυνταίου

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Δήμος Αμυνταίου, στα πλαίσια του συνολικού σχεδιασμού καθαριότητας που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση και της συνεχούς προσπάθειας για παροχή νέων υπηρεσιών ποιότητας στην καθαριότητα, εντάσσει στην καθημερινή μάχη ένα νέο μηχάνημα, αυτό της  πλύσης – απολύμανσης κάδων.    

Το νέο μηχάνημα είναι ένα ειδικά μετασκευασμένο απορριμματοφόρο που έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες εκ του νόμου  αδειοδοτήσεις. Με το νέο αυτό μηχάνημα  η υπηρεσία καθαριότητας θα πλένει – απολυμαίνει τους κάδους όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων. Σημειώνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αμυνταίου , παρά μόνο από την ΔΙΑΔΥΜΑ και για ελάχιστο χρονικό διάστημα ανά έτος (περίπου 10 ημέρες ετησίως μόνο).

Την Δευτέρα 30/08/2021 ξεκίνησε το πλύσιμο – απολύμανση κάδων από την Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου και βέβαια θα επεκταθεί βάσει προγραμματισμού και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές  Κοινότητες,  με στόχο έως το τέλος του έτους να έχουν πλυθεί – απολυμανθεί όλοι οι κάδοι όλων των Τ.Κ. τουλάχιστον από μία φόρα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα πιο καθαρό και υγειονομικά ασφαλή  Δήμο Αμυνταίου αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Γραφείο τύπου Δημάρχου Αμυνταίου


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.