Νεανικό σώμα σε κάθε ηλικία με πλαστική και ανόρθωση στήθους σε τιμή που σας συμφέρει

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το μπούστο είναι το πιο γοητευτικό σημείο στο σώμα της γυναίκας, ενδεικτικό πολλές φορές της θηλυκότητας και της ηλικίας της, ενώ η όψη του επηρεάζει σημαντικά την αυτοπεποίθησή της. Δεν είναι τυχαίο που η πλαστική στήθους αποτελεί διαχρονικά την top επιλογή σε αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως, με την ανόρθωση στήθους και την μαστοπηξία, να γίνονται must για κάθε νέα μητέρα που θέλει να επαναφέρει το μπούστο της στην προ εγκυμοσύνης και θηλασμού όψη του.

Η πλαστική στήθους θεωρείται επέμβαση ρουτίνας πλέον γι’ αυτό και γίνεται σε πιο χαμηλή τιμή απ’ ότι στο παρελθόν, όμως για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Ένας πλαστικός χειρουργός με πολύχρονη εμπειρία στην πλαστική στήθους, είναι σε θέση να σας προτείνει τις κατάλληλες διαδικασίες για ανόρθωση στήθους και μαστοπηξία, ανάλογα τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, σε τιμή που σας συμφέρει.

Σχετικά με τη διαδικασία

Η ανόρθωση στήθους με μαστοπηξία είναι μία πλαστική στήθους εξαιρετικά δημοφιλής σε νέες μαμάδες. Μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, το στήθος γίνεται βαρύ και πέφτει, με αποτέλεσμα να χάνει τη νεανική του σφριγηλότητα και το στητό του σχήμα. Επιπλέον και σε περιπτώσεις μεγάλης απώλειας κιλών, το στήθος είναι πιο χαλαρό και άνισο σε σχέση με το νέο σωματότυπο της γυναίκας. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση η ανόρθωση στήθους σε χαμηλή τιμή, που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της νεανικής του όψης. Όπως κάθε πλαστική στήθους, έτσι και η μαστοπηξία γίνεται υπό γενική αναισθησία και  ο μαζικός αδένας ανορθώνεται και αναπλάθεται προκειμένου να βελτιωθεί το περίγραμμα του μαστού. Στη συνέχεια ο πλαστικός χειρουργός  επανατοποθετεί τη θηλή σε ένα φυσικό πιο νεανικό ύψος, ενώ αν οι θηλές έχουν διευρυνθεί υπερβολικά λόγω εγκυμοσύνης και θηλασμού προτείνεται εκτομή του περισσεύοντος δέρματος από την περίμετρο.

Προσιτή επιλογή

Η πλαστική στήθους είναι πλέον μία επιλογή για κάθε γυναίκα που νιώθει την ανάγκη να αποκτήσει ένα νεανικό και σφριγηλό μπούστο, καθώς το κόστος είναι πλέον προσιτό για πολλές περιπτώσεις. Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μπορεί να μελετήσει την περίπτωσή σας και να σας προτείνει τις κατάλληλες διαδικασίες για ανόρθωση στήθους και μαστοπηξία σε τιμή προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας και για αποτέλεσμα που καλύπτει τις επιθυμίες σας.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *