Οι άνθρωποι που θα έρθουν στη ζωή σου (Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Οι άνθρωποι που θα έρθουν στη ζωή σου, δεν είναι τυχαίοι. Είναι εκείνοι που όρισε ο Θεός πως πρέπει να υπάρξουν στην προσωπική σου πορεία, εκείνοι που έκρινε πως αξίζει να περάσουν- είτε για λίγο, είτε για πολύ- από τη ζωή σου. Ακόμα και αν κάποιος μένει στη Σουαζιλάνδη, αν πρέπει να κάνει ένα πέρασμα από τη ζωή σου, θα το κάνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνώρισες κάποιον ανώτερο σκοπό εξυπηρετούσαν, κανένας δεν πέρασε τυχαία από το προσωπικό σου μονοπάτι.

Κάποιοι από αυτούς θα σε αγαπήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι από αυτούς θα κάνουν ένα σύντομο πέρασμα από τη ζωή σου, κάποιοι άλλοι θα περάσουν και θα φύγουν. Κάποιοι θα σου χαρίσουν όμορφες αναμνήσεις, κάποιοι άλλοι θα γίνουν αγκάθια για τη σκέψη σου.

Κανέναν τους να μη μισήσεις, για κανέναν τους να μην πιστέψεις πως ήρθαν στη ζωή σου χωρίς λόγο. Όλοι τους είχαν τον άγιο σκοπό τους,  να διαδραματίσουν κάποιο σημαντικό ρόλο  στη ζωή σου, όλοι τους σου πρόσθεσαν ένα λιθαράκι στην προσωπική σου εξέλιξη και ωρίμανση.

Οι άνθρωποι που θα έρθουν στη ζωή σου όλοι τους είναι διαλεγμένοι. Είναι οι κατάλληλοι και εκείνοι που έχουν επιλεχθεί για εσένα συγκεκριμένα. Αυτοί κρίθηκαν ως οι σωστοί άνθρωποι που θα “ζυμώσουν” με σωστό τρόπο την προσωπικότητά σου, όλοι τους κάτι έχουν να σου δώσουν. Ακόμα και οι πικρές τους αναμνήσεις, τα άσχημά τους έργα, οι πληγές που θα σου ανοίξουν, όλα έχουν σκοπό να σε αλλάξουν. Να σε κάνουν έναν καλύτερο άνθρωπο με ουσία, με περιεχόμενο και αλήθεια.

Όλοι οι άνθρωποι της ζωής σου είναι μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος είχε το ρόλο του και την προσφορά του. Και για τον καθένα, σίγουρα, έχεις κάποιο λόγο για να τον ευχαριστείς.

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Μαρία Σκαμπαρδώνη

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.