Οι ευφυείς (Μέρος Δεύτερο)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ

Βέβαια, αρκετά χρόνια πρίν τον Βοναπάρτη η υπερβολική αγάπη για τον Χριστό έδωσε την ευκαιρία να την εκδηλώσουν οι σταυροφόροι. Με απόλυτη πίστη στην αγάπη και την αφοσίωση κατήργησαν γενικώς την ζωοτροφία στις περιοχές μεταξύ Γερμανίας και Ισραήλ. Δεν έμεινε κότα και κουνέλι ούτε για δείγμα στους μόνιμους κατοίκους, γίναν ή λεμονάτα ή κοκκινιστά. Οι άνθρωποι απλώς εσφάγησαν και τα Ελληνικά μνημεία απεκόπησαν από την βάση τους (ες γην φέρειν) με βάση τις αρχές του κοκκινοτρίχη Αλάριχου και του Μέγα Θεοδόσιου. Εξαιρετικοί, αδαμάντινοι χαρακτήρες.

Κατόπιν είχαμε την τύχη να βρεθούμε μπροστά σε έναν άλλον εξ ίσου μεγάλο αν όχι μεγαλύτερο. Μιλάμε για τον κολοσσιαίο Αδελφό Χίτλερ. Αφού δούλεψε εκείνο το χαϊβάνι τον Τσάμπερλαιν, τα έβαλε με όλον τον κόσμο μη εξαιρουμένης της Αμερικής. Βλέπετε πίστεψε το παπάρι του για καδρόνι και τελικά το χρησιμοποίησε για ίδιον όφελος. Που πας βρε Χιτλεράκο, επειδή έβγαλες γκόμενα την Εύα Μπράουν πας να τα βάλεις και με τον αρχικαπιταλίστα Ρούσβελτ;; Τι λες βρε ανθρωπάκο, οι Αμερικάνοι ζούν για να δουλεύουν και για κανέναν άλλο λόγο.

Να τα χιλιάδες αεροπλάνα, να τα χιλιάδες τανκς, δεν είχαν που να τα παρκάρουν. Ήθελε ο Χίτλερ να καταλάβει τη Μόσχα, γιατί δηλαδή, ο Ναπολέων ήταν εξυπνότερος;; Ήθελε να συναγωνισθεί τον Βοναπάρτη, να μην τον κοροϊδεύουν οι συνάδελφοι μπογιατζήδες. Μέχρι την μέση  μπήκαν τα Γερμανάκια στη λάσπη και εκεί τους βρήκαν χαρωπούς κι ακούνητους την επόμενη άνοιξη, ίδια κι όμοια με τους Γάλλους . Αντίθετα ο Χίτλερ, ως εδικαιούτο, παρέμεινε στεγνός και απύρετος στο γραφείο του.

Το ίδιο και ο σύντροφος Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τσουγκασβίλι. Αυτός δεν έστειλε κανέναν Ρώσσο στον Ειρηνικό ωκεανό, τους κράτησε όλους στην Σιβηρία να τσιτώσει το δέρμα  και να σφίξει το κορμί. Εξελίχτηκαν σε παγοκολώνες. Οι Μεγάλοι ως γνωστόν δεν εμπλέκονται με την υγρασία, προσέχουν τα ρευματικά τους. Έχουν εντολή Ιατρού. Τώρα, θα μου πείτε τι δουλειά είχαν οι Γερμανοί να θέλουν τη Μόσχα. Λογική άποψη δεν υπάρχει, καθ ότι η λογική δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ανθρώπων. Το κακό είναι ότι οι άνθρωποι εμπιστεύονται τους αρχηγούς τους και τον Θεό, ότι πιο εύθραυστο και αίολο. Έτσι ακριβώς δημιουργούνται οι ανθρώπινοι σκελετοί στις Ρωσικές στέπες και τον Γάγγη ποταμό.

Άλλωστε, κατά τον Romain Rolland η ηλιθιότητα είναι το φυσικό μέτρο της ανθρωπότητας. Οι μετριότητες αναγνωρίζονται ως ”Μεγας”, το μόνο μεγαλείο τους είναι οι ατελείωτες οι ηρωικές σφαγές. Απάνω τους και τους φάγαμε, την πλάκα μας άλλωστε κάνουμε. Μέχρι και διαγωνισμός για τον ταχύτερο σφαγέα έχει θεσπισθεί. Καλά, με τα πολυβόλα επιταχύνθηκε κατά πολύ το αποτέλεσμα το παγκόσμιου διαγωνισμού.

Ας μην αμφιβάλει κανείς πως και ο Χίτλερ θα ονομαστεί Μέγας μέσα στα προσεχή εκατό χρόνια. Πάτε ένα στοιχηματάκι; Μην το πάτε, θα χάσετε. Το κριτήριο για την σίγουρη ονομασία ‘’Μέγας’’ είναι ο αριθμός των νεκρών να μην είναι κάτω από τα πέντε εκατομμύρια ανθρώπους. Από κει και κάτω σε αποβάλουν οι συμπαίκτες σου.

ΤΕΛΟΣ.

Φοίβος Ιωσήφ

Φοίβος Ιωσήφ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *