Ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ – 22/5/2019)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Κεντρική προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε, την Τετάρτη 22 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού, ο κ. Κασαπίδης έδωσε το έναυσμα για αλλαγή πορείας στη Δυτ. Μακεδονία, ζητώντας τη στήριξη και την ενεργοποίηση όλων ώστε η Φλώρινα να δώσει το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του «Αλλάζουμε πορεία», αναφέρθηκε στο έργο της παρούσας περιφερειακής αρχής τονίζοντας πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες κατά την τελευταία πενταετία ενώ δεν αντιμετωπίστηκαν φαινόμενα όπως η υψηλή ανεργία και η χαμηλή απορροφητικότητα ενώ δεσμεύτηκε πως τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του θα δώσουν το σύνολο των δυνάμεών τους ώστε να τεθεί και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, την οποία χαρακτήρισε ουραγό και ασθενική.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού του. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:
Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 912 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *