Ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ – 22/5/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Κεντρική προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε, την Τετάρτη 22 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Παρουσία μελών και φίλων του συνδυασμού, ο κ. Κασαπίδης έδωσε το έναυσμα για αλλαγή πορείας στη Δυτ. Μακεδονία, ζητώντας τη στήριξη και την ενεργοποίηση όλων ώστε η Φλώρινα να δώσει το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του «Αλλάζουμε πορεία», αναφέρθηκε στο έργο της παρούσας περιφερειακής αρχής τονίζοντας πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες κατά την τελευταία πενταετία ενώ δεν αντιμετωπίστηκαν φαινόμενα όπως η υψηλή ανεργία και η χαμηλή απορροφητικότητα ενώ δεσμεύτηκε πως τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του θα δώσουν το σύνολο των δυνάμεών τους ώστε να τεθεί και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, την οποία χαρακτήρισε ουραγό και ασθενική.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού του. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.