Ο αιμοσταγής Δικτάτωρ Ιωάννης Μεταξάς (Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το κύριο γνώρισμα των δικτατόρων είναι η αναλγησία και η απανθρωπιά. Ένας τέτοιος ήταν και ο Ιωάννης Μεταξάς. Το πρωϊ της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ο Ιταλός Πρεσβευτής Emmanuelle Gratsi προσήλθε ευπρεπώς ενδεδυμένος και ευγενέστατα ζήτησε από τον Πρωθυπουργό μας να αφήσει τα Ιταλικά στρατεύματα να περάσουν ανενόχλητα μέσα από την Ελλάδα. Επαναλαμβάνω, ευγενέστατα.

Ο Μεταξάς όμως όντας φασίστας και αιμοβόρος το αρνήθηκε. Για σιγά ρε κύριος, σου ζητάμε με όλη μας την καλή καρδιά και εσύ το αρνείσαι; Όταν κάποιος λαός σου ζητάει με καλή πρόθεση την κατάληψη της χώρας σου δείξου και σύ ευγενής, μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα.

Τίποτα ο Μεταξάς και ο Στρατηγός Κατσιμήτρος, αγύριστα κεφάλια, άρχισαν στην αρχή να πυροβολούν τα Ιταλάκια και ύστερα να τρέχουν ξοπίσω τους με τις λόνχες. Βάρβαρες πράξεις και μειωτικές για την ιστορία του πολιτισμού μας.

Ύστερα ήρθαν οι Γερμανοί και απλά ήθελαν να περάσουν κι αυτοί από τα οχυρά του Ρούπελ. Τι πιο φυσιολογικό για έναν σιδερόφραχτο ευγενικό στρατό. Εκεί τότε βρέθηκε διοικητής των οχυρών ο Ταγματάρχης Γεώργιος Δουράτσος. Κτήνος πραγματικό. Σκότωσε μέσα σε εφτά μέρες έξ χιλιάδες Γερμανοπούλια.

Έπηξε η Κολωνία και το Ανόβερο στο κλάμα και στα φέρετρα. Σάματις δεν είχαμε και παλιότερα τα ίδια και χειρότερα στον Μαραθώνα και τις Θερμοπύλες. Κατέσφαξαν τα Περσάκια ο Λεωνίδας με τον Μιλτιάδη. Βάρβαροι πολεμιστές, ανυποχώρητοι στην βία και την σφαγή. Τους έσφαζαν σαν κοτόπουλα σε πτηνοσφαγείο. Άθλια γενναιότητα.

Ευτυχώς τώρα ο πολιτισμός μας επανέρχεται και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να εκπολιτιζόμαστε μέχρι της πλήρους εξαφάνισης κάθε βαρβαρότητας και ενδόξου ιστορίας.

Όλοι κάθε μέρα διαπιστώνουμε την πλήρη εναρμόνιση των ευγενών αισθημάτων μας με τον Ισλαμικό εκφοβισμό. Δεν είναι σωστό να πνίγονται παιδιά και νταυραντισμένοι άνδρες έξω από την Μυτιλήνη. Όλοι μέσα να μοιραστούμε τα υπάρχοντά μας και τα γυναικόπαιδά μας σε μία προσπάθεια αγάπης των λαών μετά των σεξουαλικών αναγκών.

Ας είμεθα ευγενείς και ας οικιοποιηθούμε τις μπούργκες και τις κελεμπίες στις παραλίες του προσεχούς θέρους. Δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε, να φερθούμε άσχημα όπως στους Πέρσες και τους Ιταλούς? Ας ξεχάσουμε τις θηριωδίες των Αρχαίων Ελλήνων στην Σαλαμίνα και τις Πλαταιές και ας πάρει ο κάθε αριστερός στο σπίτι του από πέντε οικογένειες Αφγανών, Πακιστανών, ακόμη και Σομαλών.

Θα τους μάθουμε να πλένονται και ίσως σιγά-σιγά ξασπρίσει λίγο το δέρμα τους. Αν όχι, βγείτε εσείς στον ήλιο να μαυρίσετε, το ίδιο κάνει. Αν βιάσουν τη μία σας κόρη, μην απελπίζεστε, δώστε του και την δεύτερη, αυτό επιτάσσει το καθήκον μας σαν καλοί Χριστιανοί κατ’ αναλογίαν με τα δύο ραπιζόμενα μάγουλά.

Και εν πάσει περιπτώσει δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορείτε μέχρι αργά στους δρόμους, έχουμε υποχρέωση να παραχωρήσουμε την αστυνόμευση στην Μουσουλμανική αστυνομία για να καλυφθούν και εκεί ορισμένες θέσεις εργασίας, να χτυπήσουμε την ανεργία και τον φασιστικό Ελληνισμό.

Καλά δεν τα λέω; Το να συνεχίσουμε τις φρικαλεότητες του Μεταξά και του Παυσανία δεν είναι λύση και ούτε θα το πρότεινα.  Κάτω τα μαχαίρια, ψηλά τα χέρια.

Φοίβος Ιωσήφ

Φοίβος Ιωσήφ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *