Ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης για την ίδρυση Πυροσβεστικού κλιμακίου στην περιοχή Πρεσπών

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τη δημιουργία θερινού πυροσβεστικού κλιμακίου στην περιοχή των Πρεσπών. Ένα θέμα το οποίο βρισκόταν στην επικαιρότητα για πάνω από δέκα χρόνια και για το οποίο προσπάθησαν διαχρονικά ο αείμνηστος δήμαρχος Πρεσπών κ. Λάζαρος Ναλπαντίδης, ο πρώην δήμαρχος  Πρεσπών κ. Βασίλης Τσέπας, ο νυν δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης  κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο τοπικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κιοσσές και η τοπική ηγεσία της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας, βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά με τον οποίο είχαμε δύο συναντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, πείστηκε για το δίκαιο του αιτήματος και με διαβεβαίωσε για την υλοποίησή του.

Θέλω επίσης να συγχαρώ την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτ. Μακεδονίας με πρόεδρο τον κ. Πάνο Ανδρεόπουλο και το Σωματείο Πυροσβεστών Δυτ. Μακεδονίας με πρόεδρο τον κ. Νίκο Καζαντζίδη για τη συνεισφορά τους στην ίδρυση του πυροσβεστικού κλιμακίου.

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η αγαστή συνεργασία που έχουμε όλοι οι τοπικοί φορείς σε συνδυασμό με την πολιτική βούληση από την πλευρά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 915 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *