Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει τη δράση «Ετοιμάσου για ένα καλύτερο μέλλον»

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει τη δράση «Ετοιμάσου για ένα καλύτερο μέλλον» με στόχο τη δημιουργία μίας γέφυρας ανάμεσα στους υποψήφιους που αναζητούν εργασία και στις εταιρείες που αναζητούν προσωπικό.

Ο κόσμος της εργασίας, όπως και ο κόσμος γενικά, συνεχώς αλλάζει. Εμφανίζονται νέες μορφές εργασίας, νέοι τρόποι οργάνωσης της, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας των τεχνολογικών και ψηφιακών εξελίξεων. Η εργασιακή πραγματικότητα είναι σήμερα διαφορετική στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στον Δήμο Αμυνταίου όντας ο πρώτος Δήμος που βιώνει τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθούν οι πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη μετάβαση των νέων από διάφορες μαθησιακές δραστηριότητες στην αγορά εργασίας.

Η δράση έχει δύο στάδια.

Στο πρώτο, Τετάρτη 29/09/2021 και ώρα 11:00, οι συμμετέχοντες (αφού δηλώσουν συμμετοχή) θα παρακολουθήσουν σεμινάριο με θέματα που ενδιαφέρουν όσους αναζητούν εργασία, όπως, για παράδειγμα, τη σωστή σύνταξη ενός βιογραφικού, τον τρόπο που δίνουμε συνέντευξη κα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Youtube, του Δήμου Αμυνταίου.

Στο δεύτερο στάδιο της δράσης, Τετάρτη 06/10/2021 και ώρα 11:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτήματος Δημόπουλου, θα βρίσκεται πληθώρα επιχειρήσεων που αναζητούν εργαζόμενους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, να συναντήσουν κατ’ ιδίαν διάφορες επιχειρήσεις να παραδώσουν τα βιογραφικά τους και να δώσουν τις συνεντεύξεις τους.

Οι δράσεις αυτές είναι ένα στοίχημα, να μπορέσει ο υποψήφιος με την οργάνωση και τη σωστή προετοιμασία του να έρθει σε επαφή με τις επιχειρήσεις της περιοχής και να παρουσιάσει μια θετική επαγγελματική εικόνα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή έως 24/09/2021, τηλεφωνικά στο 2386350109 & 2386350139  ή ηλεκτρονικά με αποστολή e-mail στο kaliteromellon@amyntaio.gr

Δήμος Αμυνταίου λογότυπο

Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *