Ο εμβολιασμός της τεχνητής νοημοσύνης (Γράφει ο Ιωάννης Ευθυμιάδης)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο οικονομικός ανταγωνισμός των συμφερόντων και ο στόχος για την κυριαρχία του πλανήτη Γή, είναι η φιλοδοξία όλων των ισχυρών κρατών που κρατούν μυστικά την εξελιγμένη τεχνολογία. Γίνετε μια μυστική συνεργασία μεταξύ των εντολοδόχων αρχηγών κάθε δημοκρατικού κράτους, ως προς τους νέους και διάφορους στόχους.

Οι αποφασιστικές εντολές για τον λαό πάντα περνούν όπως γνωρίζουμε από δημοκρατικές διαδικασίες μέσω ψηφοφορίας από την βουλή των Ελλήνων.  

Έτσι απλά και δημοκρατικά βγαίνει μια εντολή ως νόμος που υπερψηφίζεται από το κόμμα της εξουσίας. Αυτός είναι ένας παραδοσιακός τρόπος, δηλαδή με τους νόμους για να πειθαρχήσει ο πολίτης, ακόμα και με εκβιασμό όπως γίνεται σήμερα.

Η εμμονή για την επιβολή στους ανθρώπους ξεκίνησε από τη δημοκρατική αρχαιότητα.

Ο  επιβλητικός τρόπος ήταν η δύναμη της εξουσίας απέναντι σε ανθρώπους σκλάβους με το “αποφασίζω και διατάζω”. Αυτή ήταν τότε η γνωστή μέθοδος εξουσίας πάνω στους ανθρώπους δια της απαράδεκτης δηλαδή βίας. 

Τα πρώτα εργατικά χέρια τα έβρισκες στο σκλαβοπάζαρο, σήμερα τα βρίσκεις στον Ο.Α.Ε.Δ.

Προσπαθούν να ελέγξουν  μέσο των νόμων τους 7,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, όμως μάταια. Η ραγδαία πρόοδος και εξέλιξη της τεχνολογίας  δίνει νέες καινοτόμες ιδέες σε όλους του επιστημονικούς χώρους.

Στην ιατρική έχουμε νέους πρωτοπόρους τρόπους ίασης επάνω σε χρόνιες παθήσεις π.χ. σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, η με αλτσχάιμερ κ.α. όπου τοποθετούνται τεχνητά εμφυτεύματα στον εγκέφαλο.

Παρατηρήσανε ότι οι άνθρωποι αυτοί άρχισαν να επανέρχονται σταδιακά σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Αυτή είναι η θετική πλευρά της νέας τεχνολογίας.

Καταλήγοντας στην ιδέα ότι θα μπορέσουν με τεχνητό τρόπο να ελέγχουν όλους τους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μέσω μιας εφαρμογής, τεχνητής νοημοσύνης.

Με αυτόν τον τρόπο, της τεχνητής νοημοσύνης, θα καταργήσουν τα βασικά κέντρα, των συναισθημάτων της ψυχής, το ένστικτο της μνήμης κ.α., τα οποία μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους.

Θα καταργήσουν την φυσική ανθρώπινη νοημοσύνη και θα δημιουργήσουν την νέα τεχνητή νοημοσύνη ελεγχόμενη με την τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών δικτύων πέμπτης γενιάς (5G).

Δεν θα υπάρχουν  στο μέλλον κόμματα, υπουργοί και διατάγματα  όλα θα καταργηθούν. Όλο το νομικό πλαίσιο θα είναι εμφυτευμένο στον εγκέφαλο. Θα είμαστε πλέον όλοι νομοταγής πολίτες των συμφερόντων και ελεγχόμενοι.

Υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος αντίστασης για να μείνουμε ελεύθεροι, να συμβουλέψουμε και να προφυλάξουμε τα παιδιά μας που είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Συγγραφέας – ερευνητής  Ιωάννης Ευθυμιάδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.