Ο εορτασμός της επετείου για τα 107α Ελευθέρια της Τοπικής Κοινότητας Βεύης (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)
Με λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε, την Πέμπτη 07 Νοεμβρίου, η επέτειος για τα 107α Ελευθέρια της Τοπικής Κοινότητας Βεύης.
Οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της Βεύης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου.

Ακολούθησε ομιλία, προσκλητήριο για τους κατοίκους της Κοινότητας Βεύης που έπεσαν για την Πίστη και την Πατρίδα και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, τοπικούς φορείς, εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, των σχολείων της περιοχής και τοπικών συλλόγων.

Μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση μπροστά από τις αρχές και τον λαό της Τοπικής Κοινότητας Βεύης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες: