Ο Ιησούς Χριστός και το 666

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο αριθμός 666 είναι ένας τριψήφιος αριθμός με ίδια ψηφία, όπως π.χ. το 555, 777 κ.α. Στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης συμβολίζεται ως DCLXVI και στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης συμβολίζεται ως χξς.   

Πριν από χιλιάδες χρόνια από την εποχή ακόμη του Σολομώντα έχουν θεωρήσει και στιγματίσει για κακό τον αριθμό 666 μέχρι και σήμερα. Τι κακό μπορεί να περιέχει αυτός ο αριθμός είναι αδιανόητο, μυστήριοι που είναι οι άνθρωποι!

Για παράδειγμα θα αναφερθώ για το σύμβολο του Χίτλερ που ήταν η γνωστή σβάστικα.

Τι ήταν η σβάστικα;

Επειδή ο Χίτλερ χρησιμοποίησε το αρχαίο σύμβολο της σβάστικας για την προσωπική του έκφραση ιδεών «κακό σκοπό», ξαφνικά αλλάζει η έννοια του αρχαίου συμβόλου της σβάστικας και μετατρέπεται πλέον σε κακό σύμβολο; Μπορεί κάποιοι να συνεχίζουν  την ίδια ιδέα και να χρησιμοποιούν το ίδιο σύμβολο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει το αρχαίο σχήμα την έννοιά του.

Το αρχαίο σχήμα του σταυρού της σβάστικας, συμβολίζει την συμπαντική αέναο λειτουργία των γαλαξιών, αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα για το 666, όλα είναι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων ανθρώπων όπου παράλληλα διαμορφώνουν και προσανατολίζουν την κοινή γνώμη από κάποιες υποθετικές εικασίες.

Αυτό φυσικά τώρα έχει ήδη κρυσταλλωθεί παγκοσμίως στην ανθρώπινη ιδέα για το 666 ότι ο αριθμός αυτός βγαίνει από την άθροιση των γραμμάτων που φέρει το (θηρίο), χωρίς αυτό να έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα.  

Αυτός ο ισχυρισμός προέρχεται κατά κύριο λόγο από την αποκάλυψη του μαθητή Ιωάννη του Ιησού, που του συνέβη μέσα σε ένα σπήλαιο το οποίο βρίσκεται στο νησί της Πάτμου.

“Ο Απόστολος Ιωάννης είχε έναn μαθητή τον Πρόχορο από ότι γνωρίζουμε”.

Να ερευνήσουμε την αποκάλυψη του Ιωάννη με προσοχή, με λογική και με φωτισμένο καθαρό νου.

Πάμε να δούμε από το 13ο κεφάλαιο τον 18ο στίχο της αποκάλυψης για το 666 όπως έχει καταγραφεί.  

(Αποκ. 13,18)   «Ώδε ή σοφία εστίν ό έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου αριθμός γάρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς».

Μετάφραση

Εδώ είναι η θεία σοφία, εκείνος που έχει φωτισμένων και καθαρό νου ας υπολογίσει το σύνολο των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματος του θηρίου. Διότι είναι αριθμός ονόματος του ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός που βγαίνει από την άθροιση των γραμμάτων, λαμβανομένων ως αριθμών κατά το ελληνικό σύστημα, είναι εξακόσια εξήντα έξι ή χξς. 

Ερχόμαστε τώρα στην ουσία των πραγμάτων και να το προσεγγίσουμε από μια άλλη πιθανολογική ή αν θέλετε καλύτερα από μια άλλη υποθετική οπτική γωνία.

Στα γραπτά κείμενα μας αναφέρουν ότι ο Απόστολος Ιωάννης (Α) την αποκάλυψη την έλαβε σε όραμα από τον Ιησού Χριστό, όπου καταγράφτηκε και με την βοήθεια του μαθητή Πρόχορου. Εδώ τι μπορείτε να καταλάβετε και πως θα ερμηνεύσετε όταν λέει καταγράφηκε και με την βοήθεια του μαθητή Πρόχορου;  

Ότι η πραγματική έννοια της αποκάλυψης ήταν του Ιησού Χριστού και όχι του Ιωάννη απλώς έγινε μέσω αυτού, που στη συνέχεια ο Απόστολος Ιωάννης με τον μαθητή του Πρόχορο την κατέγραψαν μαζί.

Προφανώς κάποια κεφάλαια της αποκάλυψης είναι πράγματι γραμμένα από τον Ιωάννη και κάποια άλλα κεφάλαια τα έγραψε ο μαθητής του Πρόχορος. Τώρα ποιό είναι το μεγάλο και σοβαρό λάθος του μαθητή Πρόχορου;

«Θα γίνει η ανακάλυψη του Ιωάννη (Β) παρακάτω». 

Ο μαθητής Πρόχορος βοηθώντας στην γραφή, έτυχε να γράψει στο 13ο κεφάλαιο στον 18ο στίχο την αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος και μια σοβαρή παράβλεψη.

Ο Ιησούς Χριστός αποκαλύπτει στον αγαπημένο του μαθητή  Ιωάννη τον αριθμό που συμβόλιζε το πρόσωπό του ως Άνθρωπο στη Γή τον αριθμό 666. Το πώς έπρεπε να γραφτεί στο 13ο κεφάλαιο του 18ο στίχου της αποκάλυψης θα το διαβάσετε παρακάτω.

(Αποκ.13,18) « Ώδε ή σοφία εστίν ό έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του Ιησού Χριστού αριθμός γάρ Ιησού Χριστού ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς».

Μετάφραση

Εδώ είναι η θεία σοφία, εκείνος που έχει φωτισμένο και καθαρό νου ας υπολογίσει το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματος του Ιησού Χριστού. Διότι είναι αριθμός ονόματος του Ιησού Χριστού ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός που βγαίνει από την άθροιση των γραμμάτων, λαμβανομένων ως αριθμών κατά το ελληνικό σύστημα, είναι εξακόσια εξήντα έξι ή χξς.

Όπως βλέπουμε έχει γίνει μια διόρθωση  ονόματος  του “Ιησού Χριστού” στη θέση του θηρίου και την συμπλήρωση της παράβλεψης του “Ιησού Χριστού ανθρώπου”. 

Τον Χριστό δεν τον ενδιέφερε ο Αντίχριστος και ούτε είχε λόγο να αναφερθεί σε αυτόν στην αποκάλυψη. Τα καθαρά θεϊκά λόγια της αποκάλυψης του Χριστού αφορούσαν μόνο και μόνο στον εαυτό του.

Εκείνος που έχει φωτισμένο και καθαρό νου ας υπολογίσει το σύνολο των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματος του Ιησού Χριστού.

666

Γράφουμε το πρώτο γράμμα από το όνομα Ιησούς το γιώτα στην μεσαία στήλη σχήμα (2). Στη συνέχεια παίρνουμε το πρώτο γράμμα από το όνομα  Χριστός το χι και το γράφουμε στις αριθμημένες στήλες επάνω στο γιώτα σχήμα (3).

666

Παίρνουμε το μεσαίο γράμμα το γιώτα και προσθέτουμε τους αριθμούς της μεσαίας  στήλης 2+5+8 = 15 => 1+5 = 6.  Στη συνέχεια παίρνουμε το γράμμα χι και προσθέτουμε τους αριθμούς από τον αριστερό χιαστή 1+5+9 = 15 => 1+5 = 6. Προσθέτουμε και  τους αριθμούς από τον δεξιό χιαστή 3+5+7 = 15 => 1+5 = 6.

Ολοκληρώθηκε με καθαρό νου η αποκάλυψη του Ιησού Χριστού, όπου η αρίθμηση των γραμμάτων του ονόματος φέρει το συμβολικό αριθμό 666.

«Όλα όσα έχουν γραφτεί ήταν μια υποθετική σκέψη όμως στο πλαίσιο μιας λογικής αποδεικτικής».

Ο διάβολος και το 999

Όπως γνωρίζουμε στην φύση επικρατεί ο νόμος των αντιθέτων, όπου τα δύο αντίθετα συνυπάρχουν ενοποιημένα και αποτελούν την ύπαρξη των όντων. Η ενοποιημένη συνύπαρξη των δύο αντιθέτων αποτελούνται από την ίδια ουσία.

Παράδειγμα ένα ηλεκτρικό φορτίο περιέχει δύο μορφές το θετικό και το αρνητικό (+) (-) όπου αποτελούνται από την ίδια (ουσία) ηλεκτρισμό.

Πάμε τώρα να ανακαλύψουμε το συμβολικό  αριθμό  του Διαβόλου το 999, που είναι ο αντίστροφος αριθμός του 666. Όταν λέμε Χριστός και Αντίχριστος είναι μια ενοποιημένη συμπληρωματική συνύπαρξη των δύο αντιθέτων. Αν δεν υπήρχε ο Χριστός δεν θα υπήρχε και ο Αντίχριστος (Διάβολος) και το αντίθετο. 

Το κακό και την πονηριά την βλέπω μόνο στους ανθρώπους και όχι στους αριθμούς!

999

Αν υπολογίσουμε το σύνολο των αριθμών του αρχικού γράμματος δέλτα του Διαβόλου κάθε πλευράς βγαίνει ο αριθμός 999.

Οι αριθμοί είναι αυτοί που μπορούν να ερμηνεύσουν την Θεϊκή ύπαρξη των πάντων.

Υπολογίστηκε το σύνολο των  αριθμών που συμβολίζουν τα γράμματα των ονομάτων του Ιησού Χριστού και του Διαβόλου.  

Υπάρχει ένα ερώτημα, μπορεί να αποδειχθεί ότι μια λογική σκέψη είναι παράλογη;

Η γνώση δεν αμφισβητείται ποτέ, όταν γνωρίζεις κάτι τότε μπορεί να το πιστέψεις και όταν πιστεύεις σε κάτι πρέπει να το γνωρίζεις, είναι μια συμπληρωματική κατάσταση των δύο.

Αν πάλι κάποιος επιμένει να πιστεύει παράλογα θα έχει πάντα την ψευδαίσθηση της λογικής.

Κάποιοι άνθρωποι μένουν και ζουν με τη ψευδαίσθηση της πίστης του παραλόγου, τότε δημιουργείται μια κατάσταση τέτοια όπου η πίστη πλέον θεωρείται αδυναμία της γνώσης και η γνώση δύναμη της πίστης. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι ζουν και μένουν με την πραγματική αίσθηση της πίστεως, της γνώσης και της λογικής.

Ιωάννης Ευθυμιάδης

Συγγραφέας – Ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Ο Ιησούς Χριστός και το 666

  • 25/12/2020, 11:13
    Permalink

    Πολύ καλή ανάλυση, συγχαρητήρια.
    Συνέχισε έτσι να μαθαίνουμε από διαφορετική προσέγγιση και ανάλυση διάφορες αλήθειες.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.