Ο Ιταλός ο Ρόκκος (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Vino Bianco, ευχαριστώ, μπέλλα γκράτσια. Κοντεύει τα 80 μα δεν το βάζει κάτω, παντρεμένος με Ελληνίδα, εργασιομανής και τελειομανής. Τρέχει πάνω κάτω σαν Βέγγος, η αδυναμία του τα λουλούδια και το άσπρο κρασί, πάντα περιποιημένος, αρωματισμένος, ξυρισμένος, χαμογελαστός.

Άραξε στο Πόζαρ σαν κι εμένα, όλους τους χαιρετά μποτζόρνο μπόνασέρα – κι ας μην τον χαιρετούν μερικοί – έτσι για να δικαιολογείται και να επισφραγίζεται η παρουσία του, η διαφορετικότητα. Ανταγωνιζόμαστε στις γλάστρες και τα καλλωπιστικά δέντρα που έχει καθένας στην αυλή του, μα δεν τον φτάνω. Βάφει τακτικά το σπίτι του μαζί και τα κάγκελα, σε αντίθεση με μένα που δικαιολογούμαι λέγοντας “δεν υπάρχει τέλειο παρά μόνο αρμονικό“.

Με τα λουτρά του, τα μασάζ του σχεδόν καθημερινά και με τα πόδια πηγαίνει παρακαλώ, ούτε αυτοκίνητο έχει ούτε κινητό, έχει τόσους φίλους που τον πάνε όπου θέλει. Φτιάχνει και μια σαλάτα, την βάφτισε “μακεδονική” και τι δεν έχει μέσα, όλες οι γεύσεις όπως και ή πολυπολιτισμικότητα της Μακεδονικής γης.

Ούνα φάτσα ούνα ράτσα, μόνο που αυτοί κουβαλούν πιο πολύ τρέλα από εμάς -οι φίλοι μου αμφιβάλλουν όσο αφορά εμένα!

Ρηγίνος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *