Ο κόμβος των (κακό) τεχνών στον Νέο Καύκασο Φλώρινας! (του Σπύρου Ηλιάδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

-Σε αυτόν τον κόμβο σταματά κάθε Έλληνας ή ξένος οδηγός και τον φωτογραφίζει ως αξιοθρήνητο έργο, βρίσκεται βόρεια της Φλώρινας λίγο έξω από την Τ.Κ Νέου Καυκάσου, εφάπτεται με την επαρχιακή οδό Ν. Καυκάσου Φλώρινας και τις εθνικές οδούς Νίκης Φλώρινας – Νίκης Θεσσαλονίκης.

Κόμβος στον Νέο Καύκασο Φλώρινας 1

-Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο «έκανε» ότι προέβλεπε η μελέτη, μια μελέτη που δημιουργεί σοβαρότατο κυκλοφοριακό ζήτημα, μπερδεύει τους διερχόμενους αυτοκινητιστές και οδηγούς, τα μεγάλα συρόμενα και επικαθήμενα φορτηγά δεν χωράν λόγο στενότητας και εισέρχονται αντίθεα της κυκλοφορίας. Οι οδηγοί δεν ξέρουν που να πάν, η διαγράμμιση ανύπαρκτη και η σηματοδότηση προβληματική. (Ένας «κύκλος» βρε αδελφέ, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Γιατί δεν έγινε εδώ;)

Κόμβος στον Νέο Καύκασο Φλώρινας 2

-Οι κακοτεχνίες πολλές, τα κατεστραμμένα σημεία προδίδουν την εγκατάλειψη ενός κόμβου μείζονος σημασίας, τα χόρτα κρύβουν την ορατότητα των οδηγών, οι ιστοί του φωτισμού γέρνουν επικίνδυνα, οι διακοπές ηλεκτροδότησης συχνές και η αποκατάσταση παίρνει χρόνο. Σε αυτόν τον κόμβο σημειώθηκαν πολλά ατυχήματα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες, από σύμπτωση ή τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπους.

Κόμβος στον Νέο Καύκασο Φλώρινας 3

-Ελπίζω στο βραχύ διάστημα να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες όπως η διαγράμμιση της ασφάλτου, η βαφή κρασπέδων μαύρο – κίτρινο, η επισκευή του τάπητα, κόψιμο χόρτων και αναβάθμιση σήμανσης, ισορρόπηση ιστών φωτισμού και τέλος όπου απαιτείται διαπλάτυνση των εισόδων και εξόδων του κόμβου.-

Κόμβος στον Νέο Καύκασο Φλώρινας 4

Υ.Γ. Έψαξα να βρω τους υπεύθυνους άλλος έκανε τον τυφλό και άλλος τον τρελό. Άλλος μου είπε ότι είναι υπεύθυνος ο μηχανικός του δημοσίου που το παρέλαβε, άλλος μου είπε ότι είναι υπεύθυνος ο εργολάβος, άλλος ότι είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας και άλλος της 3ης ΔΕΚΕ Κοζάνης. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος Εκδότης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.