Ο παραλογισμός της Κυβέρνησης (Γράφει ο Ιωάννης Ευθυμιάδης)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός βάση νόμου, απλώς η ευθύνη της απόφασης, χρεώνεται στον καθένα μας.

Ένα ερώτημα, η δικαιοσύνη φέρεται να είναι ανεξάρτητη λειτουργία του κράτους, όπου στην λειτουργία της δεν επιτρέπονται επεμβάσεις από οποιονδήποτε άλλον φορέα, ούτε από τον υπουργό δικαιοσύνης;

Δεν γνωρίζω αν η δικαιοσύνη είναι όντως “τυφλή” ή  “βλέπει”, αν είναι ελεγχόμενη η ανεξάρτητη.  

Επιτέλους ας τολμήσουν να πάρουν μία δίκαιη απόφαση υπέρ του πολίτη από την παράνομη και συνεχόμενη καταπίεση της κυβέρνησης, εφόσον η δικαιοσύνη ισχυρίζεται ότι είναι “ανεξάρτητη” από την κυβέρνηση, τότε γιατί δεν κάνει το καθήκον της;   

Λυπάμαι πολύ που το αναφέρω, το Ελληνικό κράτος δυστυχώς είναι το μόνο κράτος που έχει εσκεμμένη, παράνομη κυβερνητική εντολή  κατά του πολίτη.

Φάνηκε ότι υπάρχει μόνο ένα θεωρητικό δημοκρατικό κατά τα άλλα κράτος.

Σε σχέση για παράδειγμα με το ελεύθερο Αμερικανικό κράτος, στην Αμερική ισχύει η ισονομία, η ισότητα πολιτικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, η κατάσταση κατά την οποία όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.  Σύμφωνα με τον νόμο στην Αμερική δεν ενδιαφέρει αν είσαι από μεγάλο “τζάκι”, πρόεδρος της δημοκρατίας, πρωθυπουργός, υπουργός η δικαστής, αν παρανομήσεις ή αν είσαι ακόμη ηθικός αυτουργός για παράνομες εκβιαστικές πράξεις απέναντι στον πολίτη, τότε δικάζεσαι και μπαίνεις μέσα.

Αυτά πλέον είναι γνωστά σε όλους μας, “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”.

Να προσέχουνε πάρα πολύ οι πολιτικοί, ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Η ιστορία ως συνήθως πάντα επαναλαμβάνεται με νέους πρωταγωνιστές. Η συνεχόμενη καταπίεση έχει και τα όριά της.

Θα συσχετίσω και θα δώσω ένα παρόμοιο ιστορικό γεγονός  με τους ήρωες του πολυτεχνείου ενάντια στο δικτατορικό, (όχι στο σημερινό) στο τότε καθεστώς.

Η συνεχόμενη καταπίεση του παραλογισμού στον πολίτη από την δικτατορία, ήταν να επιβάλλουν σε όλους εξ αναγκασμού τα συμφέροντα του πρωθυπουργού της κυβέρνησης στον Ελληνικό λαό, αυτό όμως δεν απέδωσε χάρη στους φοιτητές του πολυτεχνείου που ήταν οι σημερινοί “ανεμβολίαστοι” ή “εμβολιασμένοι” ήρωες.

Η μεταφορική έννοια ανεμβολίαστοι η εμβολιασμένοι για όσους δεν κατάλαβαν σημαίνει ότι ήταν οι άνθρωποι αυτοί που θυσιάστηκαν για μας, για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ισονομία των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση και στους νόμους του κράτους.

Τελικά φαίνεται ότι σήμερα υπάρχουν πράγματι δίκαιοι νόμοι υπέρ του πολίτη, περίπου το 70%  και το 30% ψηφίστηκαν από την βουλή των “Ελλήνων” κατά, ή εις βάρος του πολίτη. Ποιος να είναι άραγε ο ένοχος ή ο ηθικός  αυτουργός;

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης, ο υπουργός ή ο δικαστής;

Σίγουρα δεν είναι κανένας από αυτούς που ανέφερα. Άσχετα αν αυτή η τετράδα σχηματίζει τη βάση μιας πυραμίδας. Πάντως αόρατος μένει πάντα ο ηθικός αυτουργός, ο παράγοντας χ.

Στην μαθηματική έννοια ο παράγοντας είναι η ποσότητα από την οποία παράγεται γινόμενο με πολλαπλασιασμό!

Αγαπητοί αναγνώστες αυτός είναι ο χειρότερος και πιό μόνιμος ιός από τον κορωνοϊό. Ο κορωνοϊός θα κρατήσει έναν ορισμένο χρόνο, σε σχέση με την επώασή του, θα κάνει τον κύκλο του και θα εξοντωθεί.   

Οι πολίτες  όσο πάνε και εξασθενούν, πρέπει οπωσδήποτε να αναρρώσουν πριν φτάσουν στο σημείο να διασωληνωθούν, από τους εκάστοτε κυβερνητικούς και τους “μόνιμους  ιούς”.

Ιωάννης Ευθυμιάδης

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.