Ο Παραλογισμός της Μετάλλαξης

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Και επίσημα έχει ανοίξει η εστίαση και τα σχολεία. Τα εμπορικά μαγαζιά δουλεύουν με ραντεβού και ο τουρισμός υποτίθεται πως είναι έτοιμος να υποδεχθεί τουρίστες από όλον τον κόσμο. Η ιστορία από ότι φαίνεται είναι ίδια με ότι συνέβη και πέρσι. Το καλοκαίρι άνοιξαν τα πάντα και πάλι τον χειμώνα θα κλείσουμε με μια δικαιολογία μετάλλαξης του ιού.

Για όσους θέλουν να μετακινηθούν από νομό σε νομό πρέπει να είναι προετοιμασμένοι γιατί θα μπορούν να το κάνουν μόνο μετά από την ολοκλήρωση ενός self-test ή αν έχουν εμβολιαστεί. Όσοι επίσης έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Μια τέτοια κατάσταση όπως καταλαβαίνετε ωθεί τον κόσμο στην λανθασμένη απόφαση να εμβολιάζεται για να μπορέσει να βγει έξω, να πάει στην δουλειά του, να κάνει τις διακοπές του μετά από τόσους μήνες μέσα σε ένα σπίτι και γενικά να ξεσκάσει.

Μπορεί να μην μας επιβάλλουν τον εμβολιασμό όπως τον εγκλεισμό, αλλά έμμεσα έχουν καταφέρει να πιέζουν τον κόσμο να εμβολιαστεί θέτοντας περιορισμούς άλλου είδους. Αν δεν εμβολιαστείς ή δεν κάνεις self-test δεν θα μπορείς να απολαύσεις αυτονόητες δραστηριότητες, όπως η μετακίνηση από νομό σε νομό, η μετακίνηση στο εξωτερικό και γενικότερα τις εξόδους μας που τόσο μας έχουν λείψει.

Όλες αυτές οι ενέργειες που κάνει η κυβέρνηση, είναι μέρος ενός παγκόσμιου σχεδίου στο οποίο παίζονται πολλά χρήματα. Για παράδειγμα, όπως και πέρσι, άνοιξε ο τουρισμός, η εστίαση και γενικότερα η αγορά το καλοκαίρι. Η δικαιολογία για αυτό είναι πως η οικονομία μας θα έχανε πολλά χρήματα αν παραμέναμε κλειστοί και το καλοκαίρι γιατί η Ελλάδα βασίζεται πολύ στον τουρισμό.

Έπειτα όμως, το φθινόπωρο, μπήκαμε ξανά σε lockdown με την δικαιολογία ότι μεταλλάχθηκε ο ιός και έγινε πιο μεταδοτικός. Με αυτή την δικαιολογία, πήραν τα μεγάλα κεφάλια επιχορηγήσεις για τον τουρισμό και την εστίαση. Αυτά τα χρήματα, στο συντριπτικό ποσοστό, δεν τα έλαβαν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αλλά τα μεγάλα κεφάλια της παγκόσμιας αγοράς.

Το άνοιξε κλείσε λοιπόν, συμφέρει τα μεγάλα ψάρια της παγκόσμιας οικονομίας. Για να μην αναφερθώ στα λεφτά που έχουν βγάλει οι εταιρείες που ανέπτυξαν το εμβόλιο για τον κορωνοιό. Για αυτόν τον λόγο, εμείς δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτήν την παγίδα που έχουν στήσει τόσο περίτεχνα αυτοί που θέλουν να βγάλουν χρήματα στις πλάτες όλων μας.

Δεν είναι δυνατόν να θέλουν συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να κάνουν τα αυτονόητα.

Δεν συνδέεται το δικαίωμα μας να μετακινηθούμε, να βγούμε από το σπίτι μας με το αν έχουμε εμβολιαστεί ή όχι. Όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα θα πρέπει να μας προειδοποιούν για τα σχέδια των κυβερνόντων που έχουν ως στόχο όχι το καλό των πολιτών αλλά το καλό της δικής τους τσέπης.

Εξαιτίας ενός ξαφνικού ιού ήρθαν τα πάνω κάτω στις ζωές όλων μας και προσπαθούν να μας αναγκάσουν να γίνουμε άβουλα πρόβατα μέσω της πίεσης και του εκφοβισμού. Είναι δυνατόν ένας ιός να υπάρχει μόνο τον χειμώνα και να εξαφανίζεται το καλοκαίρι. Σκεφτείτε το πιο απλό. Το καλοκαίρι οι τουριστικές επιχειρήσεις έχουν ούτως η αλλιώς δουλειά, το χειμώνα όμως ο τουρισμός πέφτει κατά ένα τεράστιο ποσοστό. Έτσι, με το lockdown το χειμώνα και τις επιδοτήσεις που παίρνουν όλοι αυτοί, έχουν καταφέρει να βγάλουν πολλά περισσότερα χρήματα από το αν έμεναν ανοιχτοί.

Εμείς δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτή την παγίδα και να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο κερδισμένοι βγαίνουν μόνο εκείνοι των οποίων η τσέπη ήδη ξεχειλίζει από χρήματα ενώ υπάρχουν συμπολίτες μας που πεινάνε.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας τρομοκρατούν για να πάμε να κάνουμε ένα εμβόλιο για να πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι εταιρείες πώλησης αντισηπτικών, μασκών και άλλων ειδών που έγιναν ανάρπαστα τα δυο τελευταία χρόνια. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και δεν φαίνεται φως στο τούνελ γιατί πλέον έχουν την δικαιολογία της μετάλλαξης του ιού για να κάνουν ότι θέλουν με τις συνέπειες να τις πληρώνει ο απλός πολίτης, εμείς.

Και έρχεται και άλλος ιός με μεταλλαγμένα κουνούπια κατά πάσα πιθανότητα έχουν πάρει στα χεριά τους τα άρρωστα μυαλά από της παγκόσμιες κυβερνήσεις την Αποκάλυψη του Ιωάννη για να πεισθεί ο κόσμος καλυτέρα για την επερχόμενη καταστροφή η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» έχει ατζέντα ..και εμεις απλά  ακολουθούμε πιστά  της εντολές τους χωρίς κάποια διαμαρτυρία και όχι μόνο…

Εναντιωνόμαστε στα υγείες μυαλά που γίνονται αρνητές σε όλοι αυτή την παράνοια αντί να ενωθούμε και να πατάξουμε το έγκλημα που γίνετε εις βαρόν του λαού .Τρέχουμε να εμβολιαστούμε κλείνοντας τα αυτιά και τα ματιά σε όσα απεγνωσμένα προσπαθούν να μας ενημερώσουν γιατροί και ερευνητές και γιατί; …απίστευτο αλλά αληθινό …για να πάμε διακοπές για να πάμε για καφέ …αξίζει τον κόπο να βάζουμε τον εαυτό μας σε αυτό τον κίνδυνο να γινόμαστε φορείς του ιού αφού είμαστε καλά στην υγειά μας «Σκεφτείτε»…και να τον  μεταφέρουμε και στα αγαπημένα μας πρόσωπα ..προσπαθώ με την απλότητα μου να σας περιγράψω μια κατάσταση ενδεχόμενως  και ένα άτομο αν καταφέρει να αφυπνιστεί πιθανώς  να κερδίσουμε το μέλλον

Ένας που σκέφτεται σωστά είναι καλύτερος από μύριους που δεν σκέφτονται... (Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος)

Γιάννα Λαζάρου

Ιωάννα Λαζάρου

Hellenic Diaspora Group


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.