Παναγιώτης Πασχαλίδης: “Σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Δήμου Πρεσπών”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συνέντευξη σχετικά με τα σημαντικότερα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Πρεσπών παραχώρησε στην εφημερίδα “ηχώ” Φλώρινας και τα floriniotika.gr ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης.

Ο κ. Πασχαλίδης έκανε ειδική αναφορά στην πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που αφορά τους εργάτες γης, ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν έντονα οι παραγωγοί φασολιών της περιοχής.

Μίλησε επίσης για τις εργασίες στον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Πρεσπών, αναφέροντας ότι πολύ σύντομα θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια. Αξίζει να αναφερθεί πως στην τελετή των εγκαινίων έχει εκδηλώσει την πρόθεση να παραβρεθεί ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Κάνοντας σύντομη αναφορά στο ιστορικό της διασυνοριακής διάβασης, η οποία λειτουργούσε στην περιοχή πριν από 50 και πλέον έτη, επεσήμανε ότι αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής των μελών της επιτροπής του Βαλκανικού Πάρκου που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της σε δύο περίπου μήνες, ενώ τόνισε την ανάγκη υλοποίησης του έργου που θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την Πρέσπα όσο και για τη Δυτική Μακεδονία γενικότερα.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε και η πορεία των έργων του αρδευτικού δικτύου που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από τους χώρους του νέου πυροσβεστικού κλιμακίου:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.