Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας από τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών και όλων των τόξων, “LYNX 2019”, που διοργάνωσε η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας, την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας.

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας LYNX 2019

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΣΑΛΦ:

“Οι αγώνες αυτοί που συνδιοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας- ΣΑΛΦ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Φλώρινας και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε., αποτελούν την αρχή των αγώνων  “LYNX”, όπου στόχος μας είναι η καθιέρωσή τους ως ετήσιο αθλητικό δρώμενο στην πόλη μας.

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας LYNX 2019

Οι άρτια διοργανωμένοι αγώνες άφησαν μόνο θετικές εντυπώσεις στους αθλητές από όλη τη χώρα που έλαβαν μέρος και τους συνοδούς τους που τους παρακολούθησαν, γεμίζοντάς μας με διάθεση, κουράγιο και αισιοδοξία να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη του αθλήματος της τοξοβολίας στην περιοχή μας.

Συνολικά στον αγώνα “LYNX 2019” αγωνίστηκαν 82 αθλητές και αθλήτριες στο ολυμπιακό τόξο (Recurve), στο σύνθετο (Compound), στο Instinctive Bow, στο αναπτυξιακό ολυμπιακό (Recurve), στο Bare Bow, στο Traditional Bow και στο Long Bow, υπό την εποπτεία πιστοποιημένων κριτών από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Η συμμετοχή των Φλωρινιωτών ήταν ικανοποιητική,  αφού αρκετοί συμπολίτες μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το άθλημα της τοξοβολίας που μετά από 30 χρόνια επιστρέφει και πάλι δυναμικά στην πόλη της Φλώρινας.

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας LYNX 2019

Η χαρά της ΣΑΛΦ είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού εκπροσωπήθηκε από 15 αθλητές από τους οποίους τρεις κατάφεραν να διακριθούν και να ανέβουν στο βάθρο. Έτσι, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους:

  1. Ελένη Τσώτσου, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία Tradiotional Bow γυναικών.
  2. Σωτήρης ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ επίσης για την 1η θέση Tradiotional Bow ανδρών.
  3. Αχιλλέας ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ για την 2η Βάλε θέση στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Παίδων και
  4. Ηλία Αλέξανδρο επίσης για την 2η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές της ΣΑΛΦ που αγωνίστηκαν έφεραν υψηλές επιδόσεις στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των αγώνων “LYNX 2019”, και συγκεκριμένα:

Τους Χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των αγώνων.

Τους Χορηγούς των αγώνων που συνέβαλαν για την κάλυψη των προβλεπόμενων δαπανών. Τους αθλητές και τους φίλους της ΣΑΛΦ που αφιλοκερδώς συνέβαλαν στη διοργάνωση και το στήσιμο των αγώνων. Τους αθλητές της ΣΑΛΦ. Τον κόσμο της Φλώρινας που μας στήριξε και δημιούργησε ένα ευχάριστο περιβάλλον για όσους διέμειναν στην περιοχή μας, δείχνοντας έμπρακτα τη φιλοξενία μας.

Ήτανε όνειρο, έγινε πράξη. Η τοξοβολία επέστρεψε δυναμικά στη Φλώρινα και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλων σας θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Με τη βοήθεια του Θεού ραντεβού του χρόνου στο  “LYNX 2020”!!!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Σταύρος Στάιος

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.