Παράδοση αναπνευστήρων από τον δήμαρχο Βασίλη Γιαννάκη στο νοσοκομείο Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης παρέδωσε σήμερα 10 Απριλίου 2020 δύο σύγχρονους αναπνευστήρες στο νοσοκομείο Φλώρινας, για την ενίσχυση του στην μάχη κατά κορωνοϊού.

Η παράδοση των αναπνευστήρων έγινε στο πλαίσιο  υλοποίησης  της  πρότασης  του Δημάρχου Φλώρινας προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρήστο Παπούλκα, για την αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη παροχή υγείας στους ασθενείς, αναδεικνύοντας την διαχρονική και τεράστια προσφορά του Νοσοκομείου στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Γιαννάκης ανάφερε χαρακτηριστικά: “Με αίσθημα ευθύνης προς την τοπική μας κοινωνία, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη παροχής βοήθειας, σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για την πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι να σταθούμε ακόμα πιο κοντά στη διοίκηση και στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, παρέχοντας τους τα μέσα που θα διευκολύνουν το έργο τους. Γιατί δεν αρκεί μόνο η ευγνωμοσύνη και τα ευχαριστώ προς τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό αλλά χρειάζεται και η έμπρακτη στήριξή τους”.

Μένουμε σπίτι – Κερδίζουμε ζωή!


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 952 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.