Παραίτηση που μας ξάφνιασε… (Ο Ποιμήν)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Παραιτήθηκε ο Παντελής Αργυριάδης από τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας και στην ανακοίνωση του μεταξύ άλλων λέει τα εξής:

«Παραιτούμε γιατί δεν θέλω να γίνω συνεργός στη φτωχοποίηση, στην κοινωνική αποσύνθεση και στην εκτίναξη της ανεργίας, που θα επιφέρει στον τόπο μας η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Παραιτούμε γιατί έστω και αυτή την ύστατη ώρα πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τη καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης (όχι της Τρόικα η του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου) και να αποτρέψουμε το εθνικό έγκλημα που επιχειρείται. Παραιτούμε γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η ιστορία δεν θα μας το συγχωρήσει. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!» – Παντελής Αργυριάδης, Καρδιοχειρούργος.

Η παραίτηση του καρδιοχειρούργου μας ξάφνιασε! Μας ξάφνιασε διότι δεν ταιριάζει σε ένα ελεύθερο πνεύμα όπως είναι ο Παντελής, να υπερασπίζεται ακόμη και σήμερα το δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης. Σε ένα δημόσιο μάλιστα σάπιο και πολυδιεφθαρμένο. Ένα δημόσιο που χρεωκόπησε και ταπείνωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δεν ταιριάζει στον Παντελή που ξέρουμε να πορεύεται και να στηρίζει τους τελευταίους εναπομείναντες δημοσιοβολεμένους συνδικαλισταράδες. Συνδικαλισταράδες που από τη μεταπολίτευση και μετά σε όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις (ΟΤΕ, ΟΣΕ ΔΕΗκλπ.) νοιάζονται μόνο για τα ατομικά τους συμφέροντα και τη δική τους καλοπέραση. Ταξίδευσαν σε όλο τον κόσμο. Ήταν οι μάγκες και οι νταήδες της κοινωνίας. Βέβαια πάντα με τη στήριξη των δυο σαπιοκομμάτων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Η παραίτηση του Παντελή Αργυριάδη και των δυο Περιφερειακών Συμβούλων προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα Συμβούλια και στα τοπικά ΜΜΕ αλλά την κοινωνία δεν την άγιξε. Η κοινωνία απαιτεί να μπει φράγμα στη δημόσια διαφθορά. Ο Π. Αργυριάδης όπως και ο κάθε Αργυριάδης που διαθέτει πολιτικές δυνατότητες μπορούν να προσφέρουν στα κοινά δρώμενα.

Πρέπει όμως να χαλιναγωγήσουν αυτές τις δυνατότητες και να τις οδηγήσουν σε ανηφορικά μονοπάτια που σε ανεβάζουν ψηλά και όχι σε κατηφορικά που σε παρασέρνουν χαμηλά.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.